Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vegyek fel egy találkozóra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel egy találkozóra?

Figyelt kérdés

A napokban szeretnénk kimenni a volt barátommal, az ő egyik barátjával és két barátommal.

Szerintetek mit kellene felvennem ahhoz, hogy vissza akarjon kapni a volt barátom?

Mert bevallom még mindig nagyon szeretem.

Tudom, hogy a kirívó öltözködés nem az esete, szóval én egy koptatott farmerre egy színes pólóra és egy sportcipőre gondoltam.

2010. aug. 16. 00:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a ruhádért fog visszamenni hozzád.
2010. aug. 16. 00:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Na és akkor most mit vársz? Hogy úgy mondjuk meg, hogy mit vegyél fel, hogy nem is tudjuk, hogy mi tetszik neki? A te volt barátod. Ne tőlünk várd a választ...
2010. aug. 16. 00:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintemis mindegy mit veszel fel, a lényeg nem azon dől el, főleg hogy ha a volt pasid akkor elvileg már látott mindenféle ruciba :D

Esetleg azt vehetnéd fel, amibe még talán nem látott, és jól néz ki :D

2010. aug. 16. 00:04
 4/9 anonim ***** válasza:
átlagos,sportos ruhát vegyél fel,de szerintem a viselkedésed fontosabb :)
2010. aug. 16. 00:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Hova akarsz kimenni?

Amúgy meg tök mindegy, mi van rajtad, térdelj le elé, és már vissza is kaptad.

2010. aug. 16. 00:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Ami eszembe jutott, az ugyanaz, amit az első írt. Öltözhetsz te akármibe, nem a miatt akar visszakapni, ha vissza akar, hanem magad miatt.
2010. aug. 16. 00:10
 7/9 A kérdező kommentje:

Végülis teljes mértékben igazatok van. :/ Nem tőletek kell választ várnom. Letérdelni nem fogok előtte...

Azért köszönöm a válaszokat.

2010. aug. 16. 01:26
 8/9 anonim ***** válasza:
ha csak szexelni akartok, tehát a szex a fő, akkor piros szexi ruha., hogyha szeretitek egymást, akkor átlagos ruha.
2010. aug. 16. 09:32
 9/9 A kérdező kommentje:

értem

nem akarunk dugni

legalábbis én nem..

ő biztos..

de azt mondta hogy ő tiszteletben tartja hogy én nem akarom..

2010. aug. 16. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!