Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél olyan férfival aki egyetlen célja a biológiai létfenntartása?
Nincsenek célok, tervek, perspektíva. Ugrás van csak a sötét jövőbe.
F/30

Én ha nő lennék és a férfiakra gerjednék, akkor nekem te kellenél. Nem tudom, hogy nézel ki, de annyira csúnya nem lehetsz. Kár, hogy nem vagyok nő és teljes mértékben heteroszexuális vagyok, viszont plátói pánromantikus érzelmeim vannak irántad.
Annyira bírom a személyiségedet, az itteni kérdéseidet, egy ilyen lánnyal annyi kellemes szexuális élményben lenne részem... Csak kár, hogy mindketten férfiak vagyunk és mindketten heterok. De ha elképzelem a lelkedet, a lényedet egy Palvin Barbi testben... Nem is kell Palvin Barbi, jó lesz Margot Robbie is... Te lehetnél a tökéletes nő.

Hogyne. Ha jól nézel ki és vonzasz szexuálisan, és jól is keresel, aztán ha szerelem is jön,akkor meg főleg. Sötét jövő?? Ez morbid, sötét most a jelenünk is.
Manapság így élnek párok xd van gyerek és ennyi,ami összeköti a két felet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!