Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan, hogy fingottat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy fingottatok randin? Mit szólt a másik fél?

Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 18:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én rosszul lettem, valami betegség bújkált bennem és le is esett a vérnyomásom, majdnem elájultam és odapukiztam. 2 haverja is ott volt.
2021. jan. 28. 18:19
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Nincs személyes tapasztalatom a témával kapcsolatban, de azért leírom, hogy én hogy állnék a dologhoz.

Első randin nagyon kínos, de ha az "elkövető" által helyén van kezelve, akkor csak emiatt nem fogom offolni az illetőt. A helyén kezelés alatt azt értem, hogy elnézést kér.

Ha sokadik randin történik, szintén ugyan ez az elvárt, mint az elsőn, lehet hogy elnevetgélnénk rajta, de ha semmi más probléma nincs az illetővel, akkor ez a természetes, emberi dolog nem fog zavarni.

2021. jan. 28. 18:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem, csak a másik fél voltam. Nem akadok fenn rajta, van ilyen, nyilván nem direkt csinálta. Amire legutóbb emlékszem, olyan eset volt, hogy hozta be az innivalót és fingott egyet. Röhögtünk, aztán folyt tovább a beszélgetés.
2021. jan. 28. 18:22
 4/13 A kérdező kommentje:
Én nem kérnék elnézést, inkább elsunnyognám. Ha meg büdi lenne, megkérdezném, hogy ö f*ngott-e.
2021. jan. 28. 18:23
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
🤣🤣🤣 #4 nézzétek meg hogy kinek piros a tenyere.
2021. jan. 28. 18:36
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy bocs ha off, lehet kissé gyerekesen hangzik, de egy ilyen helyzetben nem jobb úgy tenni, mintha semmi se történt volna?😂
2021. jan. 28. 21:26
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
kiábrándító :D Ha lehet, akkor spuri ki a budira
2021. jan. 28. 22:04
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Rá kell fogni a másikra. Ha bocsánatot kér, el kell venni.
2021. jan. 28. 22:11
 9/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem mindig lehet éles határt húzni, mi számít randinak, és mi számít a kapcsolat kezdetének, de volt olyan nőm, aki teljesen jogosan a kapcsi elején szólt -az ölében ültem-, hogy "induljunk lassan", én meg fáradt voltam, és mondtam, hogy "mindjárt".

Ez párszor megismétlődött, és teljesen jogosan halkan odaszólt, hogy "jól van, akkor maradjunk".

A többit a fantáziátokra bízom, nem telt fél percbe, felugrottam, haptákba vágtam magam, hogy "ja, igazad van, már tényleg indulnunk kéne!"

(Gyengébbenk kedvéért: a b.nőm megadta a "jelet" az indulásra.)

2021. jan. 29. 01:10
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Egem ilyenért otthagytak első randi elején! :D Úgy volt, hogy megbeszéltük, bizonyos helyen felveszem kocsival, és úgy megyünk kávézni, csakhogy a talihelyhez közeledve irgalmatlan büdöset eresztettem a kocsiba. Gondolván, hogy ne már a büdös kocsiba üljön be a hölgy, leeresztett ablakokkal menten egy kisebb kört, amit ő meglátott. Mikor aztán megálltam mellette, be sem akart ülni, mert egy felszínes ember vagyok, hiszen direkt mentem egy kört, hogy ha nem ő tetszik nekem, akkor ne is kelljen megállnom, és hogy ez nem szép tőlem, meg biztos másokkal ezt csináltam. Sarkon fordult és otthagyott. :D
2021. jan. 29. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!