Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elittársról vélemények?
A nem fizetős randioldalakon nyilván olyan emberek is vannak akik csak játéknak fogják fel az egészet, gondoltam kipróbálok egy fizetőset.... Mik az elittársról a vélemények? Van értelme beregisztrálni és előfizetni rá?
31F - Budapest

Nincs.
Van pár kamuregisztráció (nagyon csinosak) akiknek az a feladatuk, hogy rád írjanak, vagy válaszoljanak ha megkeresed. Személyesen nem találkozhatsz velük, de rendszeresen írnak neked.
Valós regisztráció alig. Semmi köze az elitséghez. Ahogy férfi oldalon is - rengetegen vagyunk aki csak azért regelnek, hogy megdugjanak egy gazdag puncit. Hidd el, nem túl jó a merítés!
Az oldal csak pénznyelő!
Akkor már inkább a rosszlányok. Ott nem a regisztrációért fizetek habókra, hanem a puncért .... és ott legalább tényleg kapok valamit a pénzemért!

Egy ismerősöm(F)dicsérte.
A nők is ráírtak, volt több randi, az egyikkel pár hónapot járt, most az utolsóval már több mint 1 éve együtt vannak.

Engem is érdekekne.mert a neve miatt nem tudom vannak e ott egyszerűbb srácok.
Én dipkomás vagyok ugyan, de nem akarok orvosokkal mérnökökkel kíntársalgásokat.
De ha ott mindenki erőlteti ezt az "elit"csevejt, nem is regiznék oda

A legtöbb és legnormálisabb válaszokat, ott kaptam a leveleimre. Bár kapcsolat egyikből sem lett, de randik voltak.
F38

9-es, mikor volt?
Mert ha mondjuk 10 éve, akkor még a többi társkereső is jobban működött, mint most bármelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!