Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány randipartnerem miért kíváncsi a horoszkópomra?
Idáig több alkalommal is előfordult hogy a randik során a nők rákérdeztek arra hogy mi a horoszkópom.
Sok nőnek fontos hogy mi a pasi horoszkópja?
Már társkereső oldalakon is láttam hogy kiírják a csajok a horoszkópjukat.
Azért nem kell egyből fogyatékosnak leírni, ha valaki rákérdez... az én barátom pl. tipikus oroszlán, a csillagjegy élő szobra, le sem tagadhatná.
Valakire nagyon illik a horoszkópja, valakire szinte egyáltalán nem. Sok nő (köztük én is) kíváncsiságból kérdez rá, nem azért, mert ez alapján dönti el, hogy van-e esélyed nála. Én arra vagyok kíváncsi, h mennyire illik a csillagjegy az adott emberre. Rám például egyáltalán nem illik az enyém (ikrek).
Mert a mai nok mind ezobioterikusok, meg veganok, meg libsik, meg biszexek, csak azert nem b**ik, mert nokent csak leszbikusak lehetnek:)
Degeneralt egy vilag.
10+ évvel ezelőtt egy srác velem azért fejezte be az ismerkedést, mert vízöntő vagyok, és ő nem jön ki jól a vízöntőkkel. :D Addig klappolt minden, nagyon jól elbeszélgettünk.
Szintén srác vagyok.
#18 "Az ilyenekkel valószínűleg még az első randiig sem jutnék el"
Én is pint ezt mondtam. Azt nem tudom hogy hogy tiltanál mindenhonnan, meg hogy ez mit jelent... Talán kitiltanál a sarki közértből, vagy mi a szösz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!