Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KOvid idején megengedhetem hogy egy srácnál aludjak?
Figyelt kérdés
ismerkedek sráccal és azt szeretné hogy vele töltsem a jövő hétvégét. Szerintetek belemenjek?2021. jan. 24. 17:17
1/9 anonim 

válasza:

Mi van a coviddal? Minden másnap mész nagymamádat meglátogatni? Mert ha nem, akkor ez ne befolyásoljon. Ha átlagos módon jársz el minden nap otthonról akkor eddig is elkaphatod bármikor napi 100 alkalommal 100 másik embertől, nem ezen fog múlni.
2/9 Noren1989 

válasza:

Ha bízol benne, viszel kotont, akkor igen.
3/9 anonim 

válasza:

Annyi mindent elkaphatsz még ezen kívül tőle, például hepatitis, szifilisz, kankó, pestis, lepra, AIDS, HPV (ezt amúgy is 100% hogy elkapod), influenza stb. stb. – pont a koronától félsz?
4/9 anonim 

válasza:

3. Igen, erről ez a netes mém jutott eszembe.
A képen összebújik szex után az ágyban a férfi és a nő:
-Remélem nem vagy covidos.
-Nem, csak AIDS-es.
-Fú akkor jó, most megnyugodtam.
6/9 anonim 

válasza:

Igen. Különben sosem ismered meg közelebbről.
7/9 anonim 

válasza:

Hány évesek vagytok? Fiataloknál nem nagyon kéne felni ettől...
8/9 Noren1989 

válasza:

Ja én a nemi erőszak miatt óvatoskodnék, nem a covid miatt 🤗😅🥳
9/9 anonim 

válasza:

Én is jobban aggódnék a helyedben azon, hogy kb. ismeretlennél leszek. Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!