Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mond valamit az emberről az, hogy milyen zenéket hallgat?
Ismerkedsz valakivel, és esetleg erre terelődik a szó, milyen stílusú zenéket hallgat, kik a kedvencei. Esetleg közösségi médián látod, milyen koncerteken volt, milyen dalokat osztott meg.
Ezekből következtetsz valamire, hogy milyen lehet az ember személyisége? Ha van olyan, amit mindketten szerettek, az plusz pont?
Hát, ha azokat a mostani trè zenèket hallgatja mint az Ak24 vagy mi az isten a luis vittonos márkáról, az annyira nem jönne be.
Párommal mindketten retró és easy rock kedvelők vagyunk, szerintem mindenképp plusz pont, mert egyformán oda voltunk az ilyen koncertekèrt és egy élmény együtt bulizni 😁
Nekem számít. A pop,rapp, house, stb zenétől stresszes, feszült leszek. Azt meg nyilván nem kérhetem/kérném senkitől, hogy ne hallgasson olyan zenét amilyet szeret.
Pl most megnéztem a hazai youtube trendinget. Nos, az első oldalon található zenéktől konkrétan hidegrázásom van. Nem tudnék úgy élni, hogy ezeket kelljen hallgatni vagy,hogy az Éjjel-nappal Budapest menjen a háttérben.
És igen, véleményt is alkotok azokról akik ezeket hallgatják, de úgy is véleményt lehet alkotni valakiről, hogy megtudod milyen filmeket szeret, v néz-e tv-t, ha igen ott mit. Persze, ez nem feltétlen negatív, attól, hogy eltér az ízlésünk. Illetve ismerek jó néhány olyat, akivel megegyezik az ízlésünk, de attól függetlenül egy gyökérnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!