Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozok ma egy fiúval. Mit csináljak? Mindig leblokkolok!?
Szóval ma délután találkozóm lesz egy fiúval, aki tetszik, és én is neki. Jó a beszélőkéje, el is tud dumálni egy ideig, mesél stb. De mikor befejezi akkor fűzök hozzá valamit. Ha olyan a téma, akkor szólok én is pár szót, pl. ha velem is történt már olyan, de ennyi :S
Egyszerűen nem tudok neki mit mondani. Valószínű zavarban vagyok...
Azt kérném tőletek, hogy mondanátok olyan témákat, amiket esetleg belökhetek időközben?
Nagyon megköszönném :)
17L
Szerintem először is próbálj egy kicsit nem izgulni :)tudom, hogy ez ilyenkor nehéz. Ha feldob egy témát akkor próbálj meg érdeklődő lenni, lássa az arcodon, hogy érdekel, kérdezz bele a témába. Ha mond valami vicceset nevess :):)azt nagyon szeretik a férfiak. Előbb utóbb fel fogsz oldódni és megered a nyelved, de ha még annyira nem akkor sem kell megijedni, mert általában jobban szeretik az olyan lányokat akik inkább hallgatnak és figyelnek, mint az olyanokat akiknek be nem áll a szájuk, és nem lehet mellettük szóhoz jutni. Azért ne legyél kuka sem, próbálj meg bekapcsolódni a témába, ha olyan témát dob fel amit annyira nem ismersz, akkor mond meg nyugodtan, hogy ebben a témában annyira nem vagy jártas és rögtön utána feltehetsz egy kérdést, hogy pl ő hogy van vele. Mondok egy példát: Elkezd beszélni a fociról, ha szereted akkor mondod, hogy te is nagyon szereted igaz inkább nézni, mint űzni, esetleg ki a kedvenc csapatod, stb., ha nem szereted akkor mondod, hogy annyira te ebben nem vagy jártas, de pl a vb-t nézted. Megkérdezheted, hogy ő szokott-e focizni, hogy edzésszerűen vagy csak hobbiból...vagy ha tudod, hogy sportol valamit akkor te is feldobhatod ezt a témát, kérdezgess tőle bátran, ha látod, hogy már befejezné amit mond elmondhatod, hogy te mit sportolsz, hogy futsz, táncolsz, konditerembe jársz, stb. ha van közös ismerősötök az is jó téma, vagy a suli, esetleg megkérdezheted tőle, hogy nyáron dolgozott-e valahol, hogy van-e háziállata, hogy volt-e nyaralni. Nagyon sok olyan téma van,amit ilyenkor fel lehet dobni, ha nagyon nem megy a beszélgetés akkor feldobhatod, hogy eléggé izgulsz, meg fogja érteni, még viccelődhettek is rajta, nevethettek egyet, utána mindketten fel fogtok oldódni. Mindig az első tíz perc a legnehezebb. Szerintem nem lesz baj, mert írtad is, hogy jó a beszélőkéje.
Még egy jó tanács, ha csak találkoztok valahol de még nincs eldöntve, hogy mit csináltok és ő megkérdezi, ne mond azt, hogy neked mindegy, inkább mondd, hogy sétáljunk, vagy induljunk el arra...:)
Remélem tudtam segíteni, sok szerencsét!
Köszönöm a válaszokat! Iszonyatosan izgulok. :D
Eddig csak msn-en beszéltem vele futólag, és egyszer összefutottunk.
Igazából nem tervezem, hogy első találkozáskor puszilgassam, meg ölelgessem. Ki tudja mi lesz belőle.. :D
Azt sem tudom miért izgulok ennyire.. Mondjuk az előző találkozáskor (egy másik fiúval) is csak addig izgultam, míg össze nem találkoztunk. De addig nagyon...:D
Hú.. :D Köszi még egyszer :) Hasznosak voltak a tanácsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!