Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(MSN & IWIW) Csajozási tippekek keresek. Tudok ajánlani? 22/F (Ha te tudsz, írtam lentebb egy monológot)
Figyelj, segíteni akarok, ne csajozz neten, maximum annyira, hogy minél előbb személyes találkozó legyen.
Neten nehezebb csajozni, szemtől szemben sokkal jobb, jobban megy a beszélgetés meg minden, msn-en sokan elküldenek egyből, de a szemedbe senki nem fogja megmondani a frankót mert gyávák, meg kell hogy ismerjenek, élőben csajozz, és ne úgy, hogy az utcán leszólítasz valakit, hanem pl iratkozz be tánc tanfolyamra, ott sok a csaj, és megismerkedsz velük, úgy mint egy osztályban, aztán elhívhatod őket bárhová.
20f
hát figyi előszöris, nemtudom mi az ok amiért nem mehetsz oda hozzá, pedig hát az lenne az igazi.
De ha fent van msn-en akkor már könnyebb dolgod van. Ráírsz hogy szia, mizu veled stb... Elbeszélgetsz vele erről arról, ha már pár napja mindig beszéltek msn-en, akkor már nincs akadálya hogy a suliban is beszélgessetek egy kicsit, majd onnantól már csak el kell hívnod randira és kész :) hajrá!
19/F
na én írtam az előbb is :D olvastam a válaszod az első kommentre. Na szóval tippek miket írj neki: Mizu veled?
Hogy vagy? Mit csinálsz éppen? Hogy telt a nyáriszünet? Miket csináltál? Voltál buliba, ha igen milyen volt stb...
Nem unatkozol, mert én nagyon, ha te is akkor elmehetnénk valahova.
ilyesmi, ezekkel már eltudod kezdeni, onnantól meg majd jön magától :)
amúgy én sem szeretek neten ismerkedni, de ezt is meg kell tanulni, fejlődni kell a korral :P :D
A "mi újság" és a "hogy vagy" annyira sablonos szöveg, hogy a legtöbb lány azonnal le is tilt, ha elküldöd neki az üzenetet. (LAG tesztelésre pl. jó :D)
Találj ki valamit, ami nem ennyire nyilvánvalóan ismerkedős szöveg. Ha van közös órátok, akkor elkérheted az egyik jegyzetet, mert neked elveszett, vagy esetleg megkérdezheted, hogy mikor lesz az évnyitó.
Miután válaszolt, három lehetőség van. Vagy beáll a kínos csönd - ezt ajánlatos elkerülni-, esetleg rögtön a válasz után azt mondja, hogy mennie kell és letilt, vagy - ami a célod lenne - elkezdetek csevegni erről arról. A második eset ellen nem tudsz sok mindent tenni, hacsak nem 1000 karakter/perc ütésszámmal gépelsz.
Ha hagy neked valamennyi időt, akkor tovább kell kérdezgetni. Bármiről, ami az eszedbe jut. Először inkább hivatalos témák, amik nem kapcsolódnak annyira a személyéhez (suli, időjárás stb.), majd később jöhetnek a személyes kérdések.
Egy ügyes msn-bók lehet, ha megkérdezed, hogy nem zavarja e a barátját az, hogy veled msnezik. Jó esetben erre az a válasz, hogy nincs barátja. Itt kell elsütni, hogy te jó ég, ez hogy lehet, egy ilyen szép csaj hogy lehet egyedül.
Másik eset, hogy haragszanak egymásra. Meg kell kérdezned, hogy miért és amikor elmondta, rá kell hogy világíts, hogy ez a pasi milyen gonosz és hogy nem is tudja, hogy mekkora kincset fog elveszíteni.
Inkább nem írok többet, mert a végén msnlovernek fognak nézni! XD
Pedig csak PUA!
06:16ot kiegészítve...
azért óvatosan a bókokkal. ez a széplányos duma is teljesen klisé... a nők inkább szeretik, ha a belső tulajdonságaikat dicsérik - de azt is csak módjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!