Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak erősebb vagy gyengébb smink első randin?
Egész gyakran viselek piros rúzst a hétköznapokban is, viszont azon gondolkodom hogy első randira jó ötlet-e azt tenni? Én jól érzem magam benne, nem azért csinálnám hogy huh most majd ezzel nagyon lenyűgözöm a pasit egyszerűen magaménak érzem jobban pl mint egy szemhangsúlyos sminket.
Párszor volt hogy megemlítette férfi hogy szebb vagyok rúzs nélkül.
Ti mit gondoltok erről/ mi tetszik jobban?
Igazából a képeken amit látott rólam 5/4-en kb van rajtam. Szóval tudja hogy gyakran hordok.
Egy halványabb árnyalat tényleg lehet hogy jobb. Egy vörös rúzs (ha szépen van megcsinálva) inkább egy olyan alkalomra jó ahol valószínű lesz szex is,nem?
Lehet hogy rosszul gondolom:)
A piros az rikító, hangsúlyos. Más kontextusba helyezi a dolgot, hogy már látott úgy képeken. Ha az "amit látsz azt kapod"-elvét követed, akkor szerintem nyugodtan használd a pirosat. Ha soknak érzed, akkor nyugodtan inkább használj halványabbat. Gyanítom, mindkettővel tetszel majd neki. :)) )
Sok sikert a randihoz! :)))
Ugy menjel,ah hetkoznap hordod a sminked,ruhad. Ez vagy te es te tetszettel meg neki.
Szoval menjen a voros ruzs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!