Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most hogy a vírus miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy a vírus miatt minden zárva van, hova lehet menni randizni vagy mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

2021. jan. 12. 14:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Ez az én fejemben is megfordult. Itt mindjárt írni fogják neked, hogy sétálni, meg túrázni bármikor elmehettek. Hát ha van kedved hozzá -3 fokban, akkor hajrá:D
2021. jan. 12. 14:41
 2/14 anonim ***** válasza:
43%
Csinálni nem sok mindent, most jól jön a netes társkereső. Legalábbis nekem jól jött. Aztán lehet szexelni, sport és szórakozás egyben 😃
2021. jan. 12. 14:44
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Plázákban lehet sétálni, ha nagyon fázósak vagytok.
2021. jan. 12. 14:57
 4/14 A kérdező kommentje:

Sétálni ilyen hidegben nem szívesen megyek, ahogy az első válaszadó is írta :D de szeretem az ilyesfélét ha jobb idő van. A plázás dolog meg azért nem hangzik jól mert nincs kedvem a másikkal maszkban beszélgetni :/

Mivel 1. randi így nem szeretnék még szexelni. :D

De köszönöm az eddigi tippeket!

2021. jan. 12. 18:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Én ma elsétáltam a boltba, és folyt az orrom, és a könnyem is pedig nettó 15 percet voltam kint :D A plázákban pedig nem látod a másik arcának a felét, iszonyat jó lehet:D
2021. jan. 12. 19:05
 6/14 Angel3000 ***** válasza:
38%
Szia! A téli hònapok és a virus helyzet most nem kedvez az ismerkedésnek. Javaslom, hogy ezt az idôszakot, inkàbb sportolàssal, és az izmod épitésével hasznosan töltsed el. Egy izmos férfinek nagyobb az esélye az ismerkedésnél! Inkàbb a tavasz a nyàr eleje fog kedvezöbb lenni ismerkedés céljàbòl. Minden jòt!
2021. jan. 12. 19:39
 7/14 A kérdező kommentje:

#6: Nem szeretnék ezzel várni tavaszig, egy ideje beszélgetünk és most beszéltünk meg egy randit de majd csak lesz valahogy :D

#5: én is erre gondoltam, egyiknek sincs jelenleg sok értelme

2021. jan. 12. 19:43
 8/14 anonim ***** válasza:
58%
Én még azt csodálom, hogy a kormány a Tindert nem blokkolta még, hogy ne tudjanak idegenek találkozni. Mondjuk nem akarok nekik ötleteket adni:D
2021. jan. 12. 20:20
 9/14 A kérdező kommentje:
#8: Ha ez megtörténne már ezen se lepődnék meg😅
2021. jan. 12. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem meg csak jól fel kell öltözni, és mehet a séta, a mozgás kimelegit, esetleg vihettek termoszban meleg teát magatokkal. Meg aztán ha faztok, össze lehet bújni. Na nem első randin, meg persze kellemesebb egy langyos tavaszi délutánon sétálni, de alkalmazkodni kell a körülményekhez. Nekem volt már első randin, decemberben, havazaskor, amikoris 2,5 órán keresztül jártuk a várost és hajléktalanokat kerestünk, hogy karácsony alkalmából megajandekozok őket. Jól sikerült, emlékezetes randi volt, a hideg ellenére.
2021. jan. 13. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!