Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet egy fiuval beszélni msn-en?
Figyelt kérdés
nagyon tetszik egy fiu,de nincs ötletem,hogy mit lehetne vele beszélgetni :S
lécci értelmes ötleteket irjatok!:)köszi
2010. aug. 14. 15:41
2/9 anonim válasza:
nemtom de vannak olyan f*szok akik direkt késön irnak vissza h te má felcseszed az agyad... és nemkevés ilyen van és örülök annak ha 1 fiuval normálisan eltok beszélgetni anélkül h 5perceket kéne ráá várni h irjon ... -.-"
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez hülye kérdés. Miért kellene előre kitalálni, hogy mit mondasz? Kérdezősködj felőle, stb. Akkor talán a szándékod is leesik neki. 22/f
4/9 anonim válasza:
Szerintem régen rossz ha nem tudod mit beszélgess! Van 2 lény, az egyik hajtott rám, a másik a votl barátnőm akivel most is barátok vagyunk! Míg az elsővel nem nagyon tudunk miről beszélni, a exxel hihetetlenül megy az idő, egyik pillanatban még 10 óra van, mire legközelebb felnézek már hajnali 2! És sem a múltról, sem egymás új kapcsolatáról nem beszélünk! Szóval h két ember összeillik jön magától úgyis!
5/9 pszichocsaj válasza:
A legjobb ötlet, ha a segítségét kéred: szólsz neki hogy filmet szeretnél nézni, de nem tudod mit tölts le és nem lenne-e ötlete. Így nem feltűnő hogy vele akarsz beszélni és ebből egy jó beszélgetés is kialakulhat.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönömszépen:)
2010. aug. 14. 17:42
7/9 anonim válasza:
Nekem nem derült ki hogy ismered-e mert ha nem akkor szerintem bármit csak kérdezz, ha meg is ismered akkor arról amihez mind a ketten hozzá tudtok szólni.
pl hova jár bulizni, mi a hobbija, mit csinál szívesen stb.
8/9 A kérdező kommentje:
ismerem
2010. aug. 15. 15:21
9/9 anonim válasza:
Múltkor egyik lánnyal, hirtelen angolra váltottunk, s tök elvoltunk vagy 2-3 óráig! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!