Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszett a Tinder matchem. Ez valami bug? Járt más is így? Többi lent:
Egy lánnyal már egy hete beszelgettunk, és egyre csak alakultak a dolgok. Tegnap este is ugyanúgy beszelgettunk mint eddig átlagos témákról majd beszélgetés közben jon az értesítés hogy üzenetet küldött. Ezután nem tudtam megnyitni újra az üzenetét és a matcheim közül is eltűnt.
Nem tartom valószínűnek, hogy unmatchelt, tudom milyen az amikor valaki szetvalik toled. Járt valaki más is így?
Pedig de, unmatch-elt.
Beszélgetett még rajtad kívül legalább egy tucat fickóval, és mindegyik azt hitte, hogy de nagyon jól alakultak a dolgok.
Aztán kiválasztotta a legalább egy tucatból a legjobbat, akivel jól alakultak a dolgok, a többit meg unmatch-elte.
Ennyi.
Ez egy közbeszerzés, csak itt a pina az aranyat érő közpénz, a nő az állam, a pályázók meg a kanos gavallérok.
A legvalószínűbb az, amit az előttem hozzászólók is írnak, srácok is váltak már tőlem így szét, nem csak a lányokra jellemző.
Viszont legutóbbi beszélgetésemnél tényleg bug lehetett, mert miután rámírt a srác, válaszoltam neki. Látom, hogy kapok tőle újabb üzenetet, de mikor egy-két órával később oda jutottam, hogy lett volna időm megnézni, már sehol nem volt a beszélgetésünk. Erre másnap újabb üzenetet küldött, de amit előtte írt és nem tudtam elolvasni, sehol se volt, csak a legelső, amikor rámköszönt, tehát nem újabb matchként jelent meg. Azóta se értem, mi volt ez a jelenség a tindertől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!