Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lenne helyes ezt kezelnem, hogy se én, se a vele folytatott viszonyom ne sérüljön ?
Hmmm hát ha te vagy a lány, és két randi után már le is feküdtél vele, akkor lehet, hogy inkább csak szexpartnerekre vadászik, ezért keres melletted másokat is.
Ha nem ez a helyzet, akkor talán abban nem biztos, hogy te nem fogod őt ejteni, hogy tényleg komolyan akarod-e. Gondolom még nem lett "hivatalossá téve", kimondva, hogy együtt vagytok, addig meg végülis nem megcsalás, hogy másokkal is beszélget (vagy esetleg randizik is).
Nem csak akkor láthatod ezt, ha te is fel vagy még regisztrálva?
Na mindegy, ha akarod folytatni vele, a következő randin jelentsd ki, hogy akkor mostantól jártok. Ha a szex nem jelenti neki azt, hogy a kapcsoaltotok komolyodik, akkor majd ez talán megteszi.
Én mint a női partner és fél ebben a kezdődő, esetleges kapcsolatban, hogy tudnék ilyet mondani vagy egyáltalán kijelenteni ? Hogy jó akkor mostantól hivatalosan is együtt vagyunk ?!
Merszem sincs hozzá. Azt sem tudom egyáltalán ezt kinek kell kimondania. Annyit tudok, hogy ő nekem kezd egyre inkább fontossá válni, és szeretném az életem részének tudni. De nem akarok elsiettetni semmit, mind a ketten komoly traumát éltünk meg pár éve, amikor elvesztettük az akkori társaink, így nem akarom hogy hirtelen soknak érezzen azzal, hogy ezt elmondom neki. Mit tegyek ? Vagy mivel vezessem rá őt arra, hogy kifejezze a szándékait ? Ilyenkorra ez már csak megerősödik a gondolataiban egy férfinek ? Nem ? Hogy mit akar.
Egyértelmű hogy csak dugni akart. Melletted keresi a következő dugni való lányt.
Egyébként mit vártál, hogy majd ha ilyen hamar odadobod magad, akkor kelleni fogsz neki??!
Jelentsd ki hogy jártok és meglátod a reakcióját milyen hamar felveszi a nyúlcipőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!