Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha alig írok annak, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha alig írok annak, aki tetszik?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon tetszik valaki, ő szokott írni általában hosszú üzeneteket már reggel, de én végig dolgozom napközben, olyankor nem tudom hosszabban megfogalmazni, amit szeretnék, a munkából nem szeretnék kizökkenni emiatt, hogy üzenetet fogalmazzak, így van, hogy a reggeli üzenetekre csak délután/este válaszolok. Ez gáz?
2021. jan. 7. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Ha ezt felé is igy lekommunikálod akkor nem.
2021. jan. 7. 21:28
 2/9 anonim válasza:
100%
Nem gáz, de neki biztosan szarul esik, hogy a regényeire 3szavas mondatokban válaszolsz
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem gáz egyáltalán. Gondolom megérti, én sem szívesen pötyögök kisregényeket munka közben.
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem gáz, csal tudasd vele, hogy ez azért van, mert dolgozol, és nem azért, mert nem annyira érdekel.
2021. jan. 7. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Írd meg hogy este van időd, nappal figyelned kell a munkára.

Ha csak rövid 1-2 szavas válaszaid lesznek akkor sokáig nem fog tartani ez a lelkesedése.

2021. jan. 7. 23:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, sőt... Csak mondd neki, hogy tudja, hogy meló miatt nem írsz napközben.
2021. jan. 8. 00:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy te a lány, vagy a pasi vagy kettőtök közül?

Egyébként alapvetően szerintem sem gáz, de ha minden este csak annyit írsz, hogy "jajj bocsi dolgoztam", nem értem rá, abból azt fogja gondolni nem érdekel téged.

2021. jan. 8. 01:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem egyszavas válaszokat adsz egy bekezdésnyi szövegre és te is érdeklődő vagy, akkor szerintem ezt kulon mondani sem kell. Ha latom, hogy kovetkezetesen delutan valaszolsz, akkor magamtol is rajonnek, hogy munka miatt nem irsz.

Jofejseg viszont, ha ezt kulon megirod neki, egy plusz jelzes, hogy erdekel teged, joneven veszi majd ez biztos.

2021. jan. 8. 07:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért, ő nem dolgozik napközben? Felnőtt ember meg kéne értse. Meg nyilván megmondod, miért így van.

Amúgy mennyi idősek vagytok, hogy írkáltok? Beszélgetni szerintem esténként egyszerűbb.

2021. jan. 8. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!