Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha alig írok annak, aki tetszik?

Írd meg hogy este van időd, nappal figyelned kell a munkára.
Ha csak rövid 1-2 szavas válaszaid lesznek akkor sokáig nem fog tartani ez a lelkesedése.

Megkérdezhetem, hogy te a lány, vagy a pasi vagy kettőtök közül?
Egyébként alapvetően szerintem sem gáz, de ha minden este csak annyit írsz, hogy "jajj bocsi dolgoztam", nem értem rá, abból azt fogja gondolni nem érdekel téged.

Ha nem egyszavas válaszokat adsz egy bekezdésnyi szövegre és te is érdeklődő vagy, akkor szerintem ezt kulon mondani sem kell. Ha latom, hogy kovetkezetesen delutan valaszolsz, akkor magamtol is rajonnek, hogy munka miatt nem irsz.
Jofejseg viszont, ha ezt kulon megirod neki, egy plusz jelzes, hogy erdekel teged, joneven veszi majd ez biztos.

Miért, ő nem dolgozik napközben? Felnőtt ember meg kéne értse. Meg nyilván megmondod, miért így van.
Amúgy mennyi idősek vagytok, hogy írkáltok? Beszélgetni szerintem esténként egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!