Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, melyik csajt választaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, melyik csajt választanátok?

Figyelt kérdés
Egy bombanőt, akire a haverok is irigykednek és szexuálisan nyitott, viszont minden más területen problémás, és állandóan vitáztok vagy egy átlagos vagy átlagnál picit csúnyább nőt, akivel szintén jó az ágyban és az élet minden területén teljes vele az összhang?
2021. jan. 6. 18:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem már van tapasztalatom itt a gyk-n a nők terén, elég sokkal találkoztam már a 30+ kategóriában. Volt egy elképzelésem, de sajnos nagyon felé lőttem. A probléma az, hogy ezek a nők csinosnak és vonzónak tartották magukat, túlzott önbizalommal, vagy inkább rossz önkritikával. Én átlagosnak képzelem magam, de ezek után inkább az átlagnál jobbnak. Mivel sosem volt gond ismerkednem, sosem voltam egyedül, így nagyon furdalt a kíváncsiság. Sajnos azt látom, hogy sok nő nem véletlenül van egyedül, esetleg csak 10-15 évvel fiatalabbak vagy öregebbek próbálkoznak be rájuk. Tényleg hasznos tiszta tükörben látni önmagunkat, ehhez meg még plusszban magunkhoz hasonlót is keressünk.
2021. jan. 7. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!