Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Ha hátára fekszik a lány, kisimul a mellkasa és csak két pötty lesz, a mellbimbók
Ha háton fekszik, 1-2 centis lapos domborulat jön létre két mellbimbóval
háton fekve 3-4 centis domborulata van két pöttyel
háton fekve nőimaroknyi kis halmok vannak
fentiektől nagyobb
33 szavazat
3/12 A kérdező kommentje:
tehát amikor a férfiak mondják hogy szeretik a kis mellett, akkor arra gondolnak, hogy a lány fekve teljesen lapos mint egy fiú?
2021. jan. 3. 13:57
4/12 anonim 

válasza:

Azért nem baj, ha az az egy-két centis domborulat megvan 😋
5/12 anonim 

válasza:

Nem erre gondolnak, egyszerűen hazudnak, illetve az ilyeneknek a kicsi kb. B kosár, ami a C-hez viszonyítva valóban kicsi is, lássuk be...
6/12 anonim 

válasza:

#5 Mert szerinted minden pasi csak a nagy csöcsöket szereti. Akkor nagyon nagy tévedésben vagy 🤷♂️
7/12 anonim 

válasza:

6: C-t írtam. Nem D-t és attól felfelé. Könnyen belátható, hogy többségük számára az az ideális méret, más kérdés, hogy milyen "jut", mire kell ráfanyalodniuk jobb híján...
8/12 anonim 

válasza:

A "C" kosár is nagy már. És nem, nem látható be könnyen, mert én is az "A" vagy maximum a "B" méretet szeretem. És szerintem van még ezzel így egy páran.
10/12 anonim 

válasza:

Általában arra mondják akinek "A" kosaras melltartó kell. Férfiként lehet én vagyok fordítva bekötve, de nem mindig a pici cicijű nők jöttek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!