Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy a közeli jövőben oltási igazoláshoz kötik majd egyesek a személyes találkozót?
Besz-rás, hogy lesznek ilyenek akik rettegnek.
De kérdezem én, friss std vizsgálatról papírt miért nem kértek?
Mindenki retteg a koronától, közben a nemi betegségektől nem félnek. Pláne a HÍV-től.
10: igen, megkérdezhetnénk azt is.
De
1) az átlag emberről kb semmit nem mond el, szemben az oltással
2) sokkal bonyolultabb teszt lenne. Ennek az egyszerűségében rejlik az eleganciája, egy laza, "és? hogy bírod, ezt az időszakot? várod már az oltást" mondattal 100-ból 100 teljesen átlag polgárt lehet leteszteni, hogy legyen e randi vagy sem.
Vagy kik azok akik elsőre ugranak, arra nem gondolva, hogy taktikusabb lenne megvárni, hogy akik elsőre megkapják azoknál jelentkezik-e - esetleg nem várt és előre nem is gondolt - mellékhatás.
Persze akik alapból betegesek, idősek, alkoholisták - azoknak célszerű az elején elmenni, de erősebb immunrendszerrel okosabb várni. Vagy kihagyni az egészet - és nem valami idétlen összeesküvés miatt (ezeken én is csak nevetek, nanoszondák meg ilyen baromságok, ugyanmár - bár van olyan is aminek akár lehet is alapja, ezért mondom a taktikát - arany középút!), hanem mert teljesen szükségtelen a dolog, ha egészséges vagy.
Én a H1N1 meg a többi szar oltását is kihagytam - mert nem volt rá szükségem. Én tartom azt, hogy aki beteg annak kell gyógyszer. Kivéve olyan betegségek esetén amikről már évszázados tapasztalataink vannak és ezért is adatják be születés után nem sokkal (TBC, kolera és társai). Viszont a mostaniról összesen van kevesebb, mint egy év "tapasztalata" és gyorsan összedobtak az egymással versengő cégek és országok körülbelül 4-5 különböző gyógyszert - ez így szerintem nem célszerű.
És nem azért, mert "ú, háttérhatalom hujujujujj" vagy ilyesmi, hanem csak a kísérleti patkány legyen valaki más inkább. Ha beteg lennék én is mennék, de így... egészséges embert minek beoltani?
Látod 16!
Működik a teszt!
Veled nem randiznék, mert olyannal szeretek csak, aki tisztában van vele, hogy mi zajli körülötte a világban, nyitott, és érdeklődő.
Te meg leragadtál ott, hogy "gyorsan összedobtak valamit", amire pedig 2 perc alatt lehetne találni választ, hogy hogyan is zajlott ez a valóságban (megsúgom, nem úgy, hogy a semmiből előkapták a vakcinát, amit fél év alatt fejlesztettek ki).
Szerintem jó a tesztünk, nekem tetszik :)
17.
Nekem is, mivel neked pl. semmilyen taktikai érzéked nincs, fentről mondanak valamit - azt rögtön be is nyeled, mert "azt mondták". Engedelmes birkaként követed a kolomp megnyugtató hangját. Az mindig mutatja az irányt a számodra. Legalább nem kell előre gondolkodni - majd megteszi helyetted a politikus. A probléma csak akkor lesz amikor a vágóhíd irányába viszi a nyájat. Akkor már késő lesz.
Ezért kell taktikusan középen maradni és nem valamelyik irányba húzni. Mindkét szélsőség nevetséges, a "jajj, megölnek minket" rinyálók (persze van esély rá, hogy valamilyen hátsó szándék is van a dolog mögött), és a "azt mondták a 'nagyok' vagyis úgyis van, gondolkodni szigorúan tilos!" karakterek. (Persze valószínűbb, hogy nekik lesz igazuk, de azért várjuk csak ki a végét. Továbbra is mondom, hogy legyen más az akin esetleg kijön valami nem várt mellékhatás)
És úgy sejtem, hogy nem lesz ilyen, de azért... Jobb az óvatosság! És mivel szabad világban élünk (elvileg...?) így mindenki döntse el maga mit szeretne. Így mindkét tábor boldog lehet. Az összeesküvősök rinyálhatnak, a nyáj tagjai pedig boldogan vonulhatnak a kiszabott úton, ahogy eddig is tették.
Én maradnék a kettő között, ahogy eddig is. Utálom a két szélsőséget.
19.
Ez is olyan, hogy vagy így van, vagy nincs így. Nem fogjuk megtudni, így felesleges ezzel foglalkozni. Ha így van úgyis így lesz, nem tudsz ellene tenni, ha pedig nincs így, akkor értelmetlen minden szó a témára.
A baj a két véglettel van, hogy bekajálnak bármit, pro és kontra. És mint vallásosok hirdetik a saját igazságukat. És persze gyűlölik, megvetik a másik tábort, mert azok pont fordítva megszállottak, mint ők maguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!