Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szerint csak a csúnya férfiak lehetnek nárcisztikusak, pszichopaták, a helyesek nem?
6
"Bejönni bárki bejöhet, akinek jó a megjelenése, ezért senkit nem lehet felelősségre vonni."
Te nem fogtad fel. Ted Bundy már meg volt gyanusítva sok nő meggyilkolásával és börtönben ült amikor a bele szerelmes nők kitartottak mellette, támogatták őt és szerelmes leveleket küldtek neki a börtönbe. Több száz szerelmes levelet kapott a börtönben. Ez beteges szint. Már nem is tudom ki volt betegebb, Ted Bundy vagy a nők.
Tessék, mondjuk ha ránézek, tipikus gengszter feje van, de aki a nők szerint helyes, az nem börtönbe való...
14
Tipikus érzéstelen gyíkszemek. Ez a mai nőideál.
Kérdező, akkor gondolom, te volnál példa a rendes, kedves, jószívű férfira. :)
Bírom ezt az oldalt, vagy 200 szor válaszolták ezt itt, amit most írtál az elmúlt 2 hétben. Minden nőnek ez a vesszőparipája itt. Csak az a baj, hogy talán jogosan tesznek ki a pasik ilyen kérdést, mert 10/9 nő így viselkedik és ennyire felszínes, nem pedig jókedvükben teszik ki a férfiak az ilyen kérdéseket. Ezt kéne megérteni és nem támadni őket, hogy te sem vagy kedves, rendes (nem, mert nincs rá kereslet a nők szemében, ha ehhez nem társul vonzó arc).
9
Ki diagnosztizált téged? Ritkán diagnosztizálják a nárcisztikusok saját magukat. Egyrészt nem szokott tudatosulni bennünk semmilyen karakterhiba, másrészt idejük sincs az önvizsgálatra mert beteges figyelemigényük van, ezért nemigen töltik az idejüket önmagukra reflektálással.
16
"Kérdező, akkor gondolom, te volnál példa a rendes, kedves, jószívű férfira. :)"
Ez mellébeszélés :) Nem ehhez a kérdéshez tartozik, hogy én mennyire vagyok kedves. Nyilván ha ilyen kérdést írok ki, a te logikád szerint nem lehetek kedves, hiszen a kedves a te szemedben egyben hülye is mert nem veszi észre mi történik körülötte.
Az, hogy több ezer nőnek bejön ez a külső a több millióból, nem jelent semmit. Nyilván tetszik nekik, nem hiszik el, hogy ártani tudnak valakinek. Szerintem tipikus nyolckeres proli gengszter feje van, én a kutyámat nem bíznám rá, nem hogy kapcsolatot akarjak ilyennel.
De vannak nők akiknek ez a férfi ideál, a minta, apa is kigyúrt tetkós gyík volt, ezt látta. Vagy csak önsorsrontók. Valójában kevés nőnek jön be az ilyen külső ha nem csak a buta, proli ribiket nézzük hanem a női lakosság egészét. De nektek nyilván a női lakosság egésze nem nő, csak egy szűk réteg, de ez a gyík külső még ott sem a többségnek menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!