Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők szerint csak a csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szerint csak a csúnya férfiak lehetnek nárcisztikusak, pszichopaták, a helyesek nem?

Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 11:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ted Bundy kifejezetten helyes férfinek számított a korában. A tárgyalásán elég sok fiatal nő vett részt akiknek nem volt közük az ügyhöz. Annyira rajongtak érte a nők hogy egyszerűen nem vették figyelembe a tényt, hogy gyilkosságokal vádolják, vagy nem hitték el mert folyton poénkodott, hiszen imádta a figyelmet. Nárcisztikus pszichopata volt.
2021. jan. 2. 12:43
 12/27 anonim ***** válasza:
54%
Nem csak csúnya férfiak lehetnek. Szerintem az, aki ilyenekért bolondul (helyes pszichopatákért), az vagy bolond ő maga is, vagy meg van tévesztve.
2021. jan. 2. 12:52
 13/27 A kérdező kommentje:

6

"Bejönni bárki bejöhet, akinek jó a megjelenése, ezért senkit nem lehet felelősségre vonni."

Te nem fogtad fel. Ted Bundy már meg volt gyanusítva sok nő meggyilkolásával és börtönben ült amikor a bele szerelmes nők kitartottak mellette, támogatták őt és szerelmes leveleket küldtek neki a börtönbe. Több száz szerelmes levelet kapott a börtönben. Ez beteges szint. Már nem is tudom ki volt betegebb, Ted Bundy vagy a nők.

2021. jan. 2. 12:55
 14/27 anonim ***** válasza:
5%

Tessék, mondjuk ha ránézek, tipikus gengszter feje van, de aki a nők szerint helyes, az nem börtönbe való...

[link]

2021. jan. 2. 13:00
 15/27 A kérdező kommentje:

14

Tipikus érzéstelen gyíkszemek. Ez a mai nőideál.

2021. jan. 2. 13:12
 16/27 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, akkor gondolom, te volnál példa a rendes, kedves, jószívű férfira. :)
2021. jan. 2. 13:14
 17/27 anonim ***** válasza:
5%

Kérdező, akkor gondolom, te volnál példa a rendes, kedves, jószívű férfira. :)

Bírom ezt az oldalt, vagy 200 szor válaszolták ezt itt, amit most írtál az elmúlt 2 hétben. Minden nőnek ez a vesszőparipája itt. Csak az a baj, hogy talán jogosan tesznek ki a pasik ilyen kérdést, mert 10/9 nő így viselkedik és ennyire felszínes, nem pedig jókedvükben teszik ki a férfiak az ilyen kérdéseket. Ezt kéne megérteni és nem támadni őket, hogy te sem vagy kedves, rendes (nem, mert nincs rá kereslet a nők szemében, ha ehhez nem társul vonzó arc).

2021. jan. 2. 13:18
 18/27 A kérdező kommentje:

9

Ki diagnosztizált téged? Ritkán diagnosztizálják a nárcisztikusok saját magukat. Egyrészt nem szokott tudatosulni bennünk semmilyen karakterhiba, másrészt idejük sincs az önvizsgálatra mert beteges figyelemigényük van, ezért nemigen töltik az idejüket önmagukra reflektálással.

2021. jan. 2. 13:19
 19/27 A kérdező kommentje:

16

"Kérdező, akkor gondolom, te volnál példa a rendes, kedves, jószívű férfira. :)"

Ez mellébeszélés :) Nem ehhez a kérdéshez tartozik, hogy én mennyire vagyok kedves. Nyilván ha ilyen kérdést írok ki, a te logikád szerint nem lehetek kedves, hiszen a kedves a te szemedben egyben hülye is mert nem veszi észre mi történik körülötte.

2021. jan. 2. 13:23
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy több ezer nőnek bejön ez a külső a több millióból, nem jelent semmit. Nyilván tetszik nekik, nem hiszik el, hogy ártani tudnak valakinek. Szerintem tipikus nyolckeres proli gengszter feje van, én a kutyámat nem bíznám rá, nem hogy kapcsolatot akarjak ilyennel.

De vannak nők akiknek ez a férfi ideál, a minta, apa is kigyúrt tetkós gyík volt, ezt látta. Vagy csak önsorsrontók. Valójában kevés nőnek jön be az ilyen külső ha nem csak a buta, proli ribiket nézzük hanem a női lakosság egészét. De nektek nyilván a női lakosság egésze nem nő, csak egy szűk réteg, de ez a gyík külső még ott sem a többségnek menő.

2021. jan. 2. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!