Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ebből több mint barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből több mint barátság?

Figyelt kérdés
Ezt a lány barátomat nem olyan rég ismertem meg, eddig volt barátja mostmár nincs.Viszont a volt barátja az egyik jó haverom (akit nem érdekel már a csaj és szerintem nem haragudna rám). A lánnyal soha de soha nem volt köztünk több mint barátság, még csak el sem képzeltem volna. Pár napja ott felejtettem nála valamit (házibulin) és tegnap elmentem érte. A lány behívott egy italra, az anyjával megismerkedtem először, utána otthagyott minket és akkor a lánnyal kettesben maradtunk. Sikerült jobban megismernem mint eddig. Utána mennie kellett a barátnőjéhez valamilyen házibulira és felajánlottam neki hogy elviszem én kocsival mikor megyek majd haza. Szóval fél órát iszogattunk nála, aztán el is vittem a barátnőjéhez. Ennyi volt. Utána elgondolkodtam hogy ez a lány egy kincs és talán lehetne több is mint barátság. Annyi hogy én eddig semmi vonzalmat nem éreztem iránta, csak azért szeretném ezt mert tetszik mimt személy. Viszont attól tartok hogy ha meghallja hogy mit akarok, esetleg elhívni randizni akkor majd pofára esik és azt fogja mondani hogy hát mi csak barátok lehetünk,hogy kérdezhettem ilyet stb... Szóval lehet hogy ez egy hatalmas barátzóna
2021. jan. 2. 10:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Még összemelegedhettek, de azért arra nagyon ügyelj, hogy ha ő többet kezd érezni irántad, mint Te feléje, akkor ne hagyd, hogy álomba ringassa magát.

Ez nem lenne szép tőled! Ne törd össze a szívét!

Tegyél rendet az érzelmeid körül a lány irányába. Amíg társa volt a barátod, addig nem léptél feléje, csak barátként viszonyultatok egymáshoz. Most a beszélgetések után rájöttél, hogy értéke is van, ezért keresed hozzá a kapcsolatot, csak félsz, hogy elutasít. Mint fentebb írtam, joga van nemet mondani, de neked miért kellene ezért szégyellni magad? Közelíts feléje, de megfontoltan!

2021. jan. 2. 16:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Holnap jön hozzám. De ez még mindig nem biztos hogy több mint barátság
2021. jan. 2. 22:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Vagy ezt most vegyem fél sikernek? Próbáljam majd megcsókolni?
2021. jan. 2. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Biztosan nem azért megy hozzád, hogy az üstökösökről beszélgessetek.

Ha a lány nem érezne valamit irántad, akkor nem menne hozzád. Igen, ez fél siker.

Miért nem lehetne őt megcsókolni? Csak tapintatosan megismétlem, amit fentebb írtam: tegyél rendet az érzelmeid körül, mert leírásodból úgy látom, hogy a lány vonzódik hozzád, de Te teljesen határozatlan vagy. Tehát ne bonyolódj vele komoly kapcsolatba, ha aztán eldöntöd, hogy mégsem kell neked!

Az, hogy most utánad megy, megcsókolod és valami keményedik a lábad között, nem hatalmaz fel Téged arra, hogy magadba szédítsed, aztán eldobod magadtól. Tehát - ésszel cselekedj! Esetlg (legalább egy ideig) maradjatok a jóbarátok szintjén, később pedig légy határozott.

Ffi

2021. jan. 3. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!