Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ebből több mint barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből több mint barátság?

Figyelt kérdés
Ezt a lány barátomat nem olyan rég ismertem meg, eddig volt barátja mostmár nincs.Viszont a volt barátja az egyik jó haverom (akit nem érdekel már a csaj és szerintem nem haragudna rám). A lánnyal soha de soha nem volt köztünk több mint barátság, még csak el sem képzeltem volna. Pár napja ott felejtettem nála valamit (házibulin) és tegnap elmentem érte. A lány behívott egy italra, az anyjával megismerkedtem először, utána otthagyott minket és akkor a lánnyal kettesben maradtunk. Sikerült jobban megismernem mint eddig. Utána mennie kellett a barátnőjéhez valamilyen házibulira és felajánlottam neki hogy elviszem én kocsival mikor megyek majd haza. Szóval fél órát iszogattunk nála, aztán el is vittem a barátnőjéhez. Ennyi volt. Utána elgondolkodtam hogy ez a lány egy kincs és talán lehetne több is mint barátság. Annyi hogy én eddig semmi vonzalmat nem éreztem iránta, csak azért szeretném ezt mert tetszik mimt személy. Viszont attól tartok hogy ha meghallja hogy mit akarok, esetleg elhívni randizni akkor majd pofára esik és azt fogja mondani hogy hát mi csak barátok lehetünk,hogy kérdezhettem ilyet stb... Szóval lehet hogy ez egy hatalmas barátzóna
2021. jan. 2. 10:09
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én annyira oda érte, nem lángolok a szerelemtől csak annyi hogy azt gondolom hogy rendes lány és jól kijönnénk egymással
2021. jan. 2. 10:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Miért félnek a fiatalok az esetleges elutasítástól?

A lányok is és a fiúk is VÁLOGATNAK. Válogatnak a másik nem tagjai közül, mert olyannal akarnak ismerkedni, aki az ő ízlésüknek is megfelel. Ha valami miatt egyikük úgy látja, hogy a másik az elvárásainak nem felel meg, akkor TERMÉSZETES JELENSÉG, HOGY MEGSZAKÍTJA a kapcsolatot. Akinek most fáj, hogy elutasították (durva kifejezésnek látom, ezért inkább a "megszakítás"-t használom), tehát akinek most fáj, hogy megszakadt a kapcsolata, az lehet, hogy a következő esetben ő maga fogja valakivel megszakítani a kapcsolatát, mert NEM FELEL MEG az elvárásainak a másik.

Ennyi magyarázkodás után rátérek a konkrét válaszra:

Kedves Kérdező, mivel sejted, hogy a lány exe nem fog haragudni rád (miért is tenné), mint barátodra és a lány is kellemesen elbeszélgetett (iszogatott, de remélem Te nem ittál alkoholt, mert kocsival voltál) veled, akkor miért kellene félned attól, ha a lány nem akar többet, mint ami eddig volt köztetek. Ez nem leégés! Amitől tartok, hogy előbb-utóbb egyszer csak találkoztok valamilyen házibulin. Alighanem mindhármatoknak kellemetlen lesz a találkozás, az együttlét még akkor is, ha nem egymás mellé (vagy szemben) ültök le.

Én még utána érdeklődnék, hogy a lány kapcsolata miért szűnt meg, ki mondott búcsút a másiknak ÉS MIÉRT? MI OKBÓL. Nálam ennek ismerete nagyon fontos lenne!

Ffi

2021. jan. 2. 10:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem ittam alkoholt. A fiú szakított mert más tetszett neki. A lány mondta hogy nem békülne ki vele. Nem lennénk hármasban soha mert ha ők ketten még találkozni sem akarnak.
2021. jan. 2. 10:39
 4/14 A kérdező kommentje:
Annyi hogy ezzel a lánnyal gyakran találkozom mert van egy zárt társaságunk és mindig van valami házibuli, összejövetel ahol ott vagyunk mindketten
2021. jan. 2. 10:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"az egyik jó haverom (akit nem érdekel már a csaj és szerintem nem haragudna rám). "

Csak akkor, ha szerelmes vagy. Másképpen, ha csak csajozni akarsz, vagy szexpartnert, akkor, ha a barátod gerinces, akkor nem veszi jó néven.

Ilyen esetben illik előre megbeszélni a barátoddal, hogy te szeretnél a volt barátnőjével "járni". Vagy legalábbis bejelenteném neki. Ez a korrekt. De csak akkor, ha szereted, ha szerelmes vagy.

2021. jan. 2. 10:43
 6/14 A kérdező kommentje:
Akkor addig járjunk randizgatni még ki nem alakul a szerelem?
2021. jan. 2. 10:45
 7/14 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz ám határt szabni, hogy meddig tart a randizgatás (barátkozás) ideje és mikor kezdődik a szerelem, mert az úgy van, hogyszer csak észrevétlenül áthuppan az ember az egyikből a másikba.

Idős férfiként azt ajánlom, amit fentebb is javasoltak: beszélj a barátoddal, hogy miután megszakadt a kapcsolata a lánnyal, akkor Te szeretnél a lányhoz közelíteni. rezervával ugyan, de kérdezd meg, hogy miért hagyta ott a lányt, aztán mérlegelj, hogy Neked megfelelne-e a lány viselkedése, természete, ami miatt a barátod szakított vele. Ha egyszerűen más lányt talált, akkor is kérdezd meg őt az exének a tulajdonságairól, szokásairól, viselkedéséről. Nem biztos, hogy objektí választ kapsz, de több mint a semmi.

Ne félj ehhez a lányhoz közeledni, hívjad őt találkákra aztán meglátod, hogy inkább nem akar menni, vagy örömmel veszi. A többit hozza az élet.

2021. jan. 2. 11:04
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
Egyetértek az egyik válaszolóval, egyszerűen nem értem hogy manapság miért félnek az emberek kezdeményezni? Ez a bénaság elég ciki. Nem az elutasítás a ciki, hanem ez.
2021. jan. 2. 11:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem próbálkozol sose tudod meg. Elutasíthat, de ezt nem kell csalódásként felfogni, sokkal rosszabb, ha azt érzed mi lett volna, ha...
2021. jan. 2. 12:13
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerelmes belé sajnos és az se biztos hogy leszek. Igazából csak kell már egy barátnő mert már több mint 1 éve nincs. És gondolom hogy ezzel a lánnyal nagyon jól kijönnék és szereti a magamfajta srácokat.
2021. jan. 2. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!