Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy férfi azt mondja, hogy egy nő legyen puha? Minden rendicsek ezzel a sráccal?
Figyelt kérdés
Merthogy saját magán van elég kemény, amit foghat... :)))
Meg azt is mondta, hogy az összeérő belsőcomb szexi... :)
Nekem az is furi, hogy kezdeményezett nálam, fiatalabb 6 évvel.
2021. jan. 1. 22:03
11/20 anonim válasza:
"miért nem egy modell lányt keres maga mellé. Sosem mertem megkérdezni Tőle"
Ilyet nem szoktunk kérdezni.
De igen, jól érzed, csak szexet akar, és ez téged zavar. Különben nem írtad volna ki a kérdést.
12/20 A kérdező kommentje:
Nem. Én pont nem azt érzem, hogy szexet akar,mert rajtam kívül, bárkitől megkaphatná. És nem is úgy viselkedik velem. Türelmes velem, nem erőszakos. A szüleimnek is bemutatkozott, pedig még úgy nem történt semmi. Én inkább azt furcsállom, hogy nem egy kih>vó lány kell neki, hanem egy szolidabb. És ez furcsa nekem, mert Ő valóban egy 10/10 az én meglátásom szerint.
2021. jan. 1. 23:32
13/20 anonim válasza:
Na, ebből semmi sem lesz. Túl naiv vagy.
14/20 A kérdező kommentje:
De lesz. Nem kell a pesszimista hozzáállás és nem is igazán érdekel.
2021. jan. 1. 23:38
15/20 anonim válasza:
Lesz hát: meghúz egy párszor.
De ennyi.
16/20 anonim válasza:
vagyunk egy páran, akiknek nem jönnek be a szuperizmos, szupervékony nők.
de nem hittem volna, hogy ezzel újat mondok.
17/20 anonim válasza:
Azt mondja, amit hallani akarsz.
18/20 anonim válasza:
Szerencséd van, örülj neki! Sok sikert! :) F50.
19/20 Pulp válasza:
Nekem ez a csávó máris szimpi... 🙂 Bár az én puha, összeérő combjaimra vágyna egy fiatalabb 10/10-es, nem sokáig vívódnék. De látom, eltelt 4 hónap, mi lett? Remélem, összejöttetek és jó lett 🙂
20/20 A kérdező kommentje:
Össze, 5 hónapig együtt voltunk, Vele is laktam, aztán kirúgtam vagyis elköltöztem. Megelégeltem az érzelmi zsarolást. Ha nem az volt, amit Ő akart, ment a hiszti, sértődés, a nem szólok hozzád. Szóval egy 32 évestől már gyerekes. Minden másban tökéletes volt. :)
2021. jún. 8. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!