Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Visszamennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Visszamennétek csak miatta?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel nagyon jól alakulnak a dolgok, már szinte együtt is vagyunk. A probléma az, hogy én vidéki vagyok és miután online oktatás van, az elmúlt másfél hónapban alig találkoztunk. A srác mondta, hogy ő távkapcsolatot nem akar, az is már elég sok volt neki, hogy csak februárban megyek vissza "állandóra" az új félévre.

Azonban ha a korona miatt az oktatás továbbra is online lesz, akkor nincs okom visszamenni igazából.

Saját lakás van, szóval a lakhatással nem lenne gond, de ti mit tennétek a helyemben? Visszamennétek csak a srác miatt? Elvárható ez egyébként? Ha esetleg emiatt nem akarna tőlem semmit, az jogos lenne? Nem túl sok már egy ki sem alakult kapcsolatért ezt az "áldozatot" meghozni?

23L

2021. jan. 1. 01:10
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

Én visszamentem. Nem bántam meg.

De rajta a haverjai is látták hogy szerelmes meg en is :)

Csak így érte meg.

2021. jan. 1. 01:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha valoban megoldott a lakhatas, igen. Na meg nincs tobb lehetoseg covidos kirandulasra, setara igy?
2021. jan. 1. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!