Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nők, nektek azért nincs párotok mert nem kelletek azoknak a férfiaknak akik nektek kellenének?
Nem. 6 év párkapcsolat után pokolian élvezem az egyedüllétet férfiak nélkül. Nem csaltak meg, nem használtak ki, nem vertek át.
Pár hónap múlva valószínűleg megpróbálok ismerkedni... de egyelőre nagyon élvezem az egyedüllétet, a szabadságot (nem, szexkapcsolatom sincs).
20 (meg sem számolom, hogy melyiket írtam, de azokat, amik komolyabbak a "minden nő talál pasit" típusú leegyszerűsítésnél, és szerintem nem csak ebben a topicban :))
Hidd el, nekem van olyan nőismerősöm, aki gyönyörű férfi szemmel (ő is nagyon vékony amúgy), és ugyanúgy nem talál senkit. Mert gyakorlatilag egy dologra figyel életében, hogy láthatatlan legyen. Ez mondhatni a szuperképessége.
Nem, aki erre gyúr, az szép nőként sem talál kapcsolatot.
10/1-es nőt meg egész életemben talán 1-et ismertem, de nem fogom megadni azt az elégtételt, hogy itt győzködlek, mert szerintem neked kb ez a fontos
Nekem azért nincs, mert regényszereplők nem léteznek. :D
Ha egy Jane Austen regényben lennék, de akár csak egy romantikus filmben, akkor lenne párom. Nekem a mai világ gyors, idegen, rideg.
7 évig volt, egy hónapja vagyok szingli. Azért vagyok az, mert még nem zártam le magamban a kapcsolatot.
Az átverés, megcsalás, kihasználás rész a felsorolásodból sajnos igaz.
24: ki lehet ám lépni a komfortzónából, és máshol ismerkedni.
Mikor egyedül maradtam, akkor az exbarátnőm vitte a cuccait, és a közös barátokat (ez kb a baráti társaságom 99%-a volt).
Nem nyafogtam, hogy a melóhelyen csak férfiak vannak, az egyetlen nő meg éppen terhes, hanem kimozdultam a megszokottból, a férfias hobbikból, a szokásos 3 haverommal sörözésből, és elkezdtem olyan helyekre járni, ahol legalább potenciális esélye van, hogy nőkkel talákozzam (nem feltétlen rögtön randizni, csak dumálni, ismerkedni, de ha bekerülsz egy új körbe, akkor előbb utóbb valamelyik csaj hozz a barátnőjét, a húgát, az ismerős lányt - esetedben ugye pasit -, és máris tudsz ismerkedni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!