Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nők, nektek azért nincs párotok mert nem kelletek azoknak a férfiaknak akik nektek kellenének?
10: nyilván azért írtam az elhízást a "még ő is talál valakit", mert nekem például az nem vállalható szexben (egyszerűen nem megy dagadt nővel). A nők nagy része pont arra panaszkodik, hogy nekünk férfiaknak minden nő vonzó, ha vékony.
De minden típusnak megvannak a rajongói ez igaz.
Mindegy, nem akarok veled vitázni (azt hiszem deja vu-m van, mert ezt már máskor is megtettem szerintem pont veled :))
A kérdező nőkre hegyezte ki a kérdést.
Fordítva is érdemes lenne feltenni: 35-nél idősebb öreglegények és az instapichuk.
A saját környezetemben azt látom, hogy az egyedülállók legnagyobb része azért egyedülálló, mert ül otthon begubózva, ha ki is mozdul, akkor azt a saját biztonságos társaságában teszi (2-3 haver/barátnő, a saját ezer éve ismert társaságában, a saját hobbis csapatával, akiket szintén ezer éve ismer, és már minden potenciális kapcsolati lehetőséget lezongorázott).
Náluk egyszerűen nem értelmezhető a kinek kell, mert egyszerűen nem is tudja a másik nem, hogy a világon vannak.
A maradék az 2 típus:
- a gyakoribb, hogy mondjuk 10/5-ös emberként közli, hogy neki csak pár elvárása van, majd felsorol egy kétezer oldalas elvárás listát, és igazából 10/8 alatt senkivel nem kezd.
- a nagyon ritka, hogy tényleg max 10/3-as kinézetű ember, nyivlán rá aztán tényleg a vagy még nála is rosszabbak, vagy a más okokból teljesen vállalhatatlanok hajtanak.
Ezzel szemben mindenki elondja, hogy ő az utolsó csoportba tartozik, ronda, és senkinek nem kell, pedig ő tényleg nem vár el sokat, és a saját szintjén ismerkedik :)
Na ez a nagy hülyeség, mert mindkét nemnél ez a nagyon ritka eset, sokkal gyakoribb, hogy ügyesen láthatatlanná varázsolja magát, vagy messze az elérhető szint felett kereségél.
De ha ezt beismerné, akkor azt is be kellene ismernie, hogy ő szúrja el a doglgokat, nem pedig csak szerencsétlen elszenvedője a világ csúnya igazságtalanságának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!