Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ha lehet valasztani akkor metelt vagy meteletlen legyen a randipartner?
#9: >>egyszerűen egészségügyi és esztétikai okokból.<<
Ami az esztétikát jelenti, az semmi, mivel igen intim testrészről van szó, amit nem szokás csak úgy mutogatni. Ráadásul passzív állapotban egyáltalán nem vonzó látvány. :)
Ami a kérdéses egészségügyi vonatkozását illeti: szerinted miért van rajta fityma "gyárilag"? A bőr (bármilyen bőrfelület) a szervezet elsődleges védelmi vonala. Megvédi attól a testet, hogy kórokozók jussanak be. Másrészt megvédi a testrészt a kiszáradástól, és megközelítőleg állantó temperált hőmérsékleten tartja. Ahogy a szemhéjad is védi a szemed, a szempilláid az idegen részecskéktől, portó, a szemhéjad a kiszáradástól a pislogással.
Eléggé életidegen lenne azt állítani, ha levágnánk a szemhéjakat, akkor az egészségesebb lenne. Ugyanez a helyzet a fütyi végével is. Amikor szükséges, nincs útban, nyugalmi állapotban pedig védi a végét, ahogy a kardhüvely a kardot a rozsdásodás és kopás ellen.
13vagyok
14# Én is így gondoltam. Tiszta vicc.
Föleg hogy a makk tele van érzőidegekkel, ami ez után sokkal érzéketlenebbé válik. Milyen szuper, tényleg! Tisztálkodás? Hatalmas nagy dolog az az egy plussz mozdulat. :D
Jó, oké, értem! Akinek olyan van, az persze hogy védi, elég fura lenne ha azt írná hogy, a francba elcseszték a farkam! :D
Látvány? Háááát, erre nincs mit mondani, lehet hogy valaki naphosszat mutogatja másoknak, én nem igazán láttam még egy szál farokban császkáló pasasokat. Látvány...Édes Istenem... :D
Nekem tökmindegy. Tudjon kielégíteni, aztán felőlem kacskaringós is lehet.
Nem tudom ezen egyesek miért pörögnek.
Akik elítélik, azok otthagynák a partnerüket, akikbe mondjuk szerelmesek is, mert kiderül első alkalomnál, hogy metélt? Nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!