Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem úgy volt hogy a férfi 100 kg felett kezdődik? Akkor mit sokkolódnak azon a nők hogy 140 kilós vagyok?
Figyelt kérdés
203centi mellé. Medve jellegű ember vagyok. Amúgy nem vagyok kórosan elhízott, a hasamon látszik leginkább hogy van felesleg, végtagok patikák.
F/30
2020. dec. 25. 12:33
1/10 anonim válasza:
A hasadon a felesleg attól a sok sörtől van Balázskám amit megittál már.
2/10 anonim válasza:
Mert ezt nem a nők mondják, hanem a 100 kiló feletti pasik. Náluk még nem próbálkoztál?
3/10 anonim válasza:
Szerintem a magasságod nem átlag. A súlyod 115 kilónál lenne jó,
4/10 anonim válasza:
Azt, hogy a férfi 100 kiló felett kezdődik a 100 kiló feletti férfiak gondolják csak így. XD A nők többségének eszébe nincs összeállni egy zsírmalaccal. Keress magadnak egy hozzád hasonló 100 kilós nőt, vele majd összeilletek, és gyárthattok kis zsírgombóc gyerekeket. :D
5/10 anonim válasza:
Végtagok pálcikák. Pálcika, a szó, amit keresel.
Azon sokkolódnak, hogy 30-40 kg felesleggel, olyan alkattal, mint Grú, rájuk mertél írni, miközben meggyőződésed, hogy nem nézel ki gázul.
De. Gáz vagy.
6/10 anonim válasza:
1. Nem gondoljuk így
2. Ha így is gondolnánk, akkor alap lenne hogy az a súly ne zsírból, hanem izomból legyen
N
7/10 anonim válasza:
Ez már épp vágósúly :D
kisütünk és megvan a szilveszteri lakoma.
8/10 anonim válasza:
Ez férfi 100 kiló felett kezdődik ugyanaz a duma, minthogy "csontokkal csak a kutyák játszanak".
A valóság, hogy fogyni kéne mindkét nemben
9/10 anonim válasza:
Balazs. Jol meghiztal. A sok sör?
10/10 anonim válasza:
Ejj, Bazsika, ennyire jól tart a mami? :D Hát, nem, el kell keserítselek: akik ezt mondják, azok maguk is elhízott férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!