Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva hogy úgy telik a Karácsony nálam hogy senki nem keres vagy kíván boldog karácsonyt és a fejemet a párnába fúrva egy plüssállatot szorongatva szeretetéhesen fetrengek?
Figyelt kérdés
F/302020. dec. 24. 17:10
21/29 anonim válasza:
Nem elég Neked, hogy egész évben miattad járunk ide?
Viszont most a plüssel végképp kiestél a kosárból, kisfiam!
22/29 Noren1989 válasza:
Az szerintem egy, amolyan Deadpool-os masztis unikornis lesz!!
23/29 anonim válasza:
ÁÁÁ, tényleg, nem írta, lehet szegény rongyos nyuszit a lába között szorongatja...
24/29 anonim válasza:
Nem durva. Inkább irigylesre méltó. Én kicsit idén már ezt kívántam, hogy bárcsak ne kapjak..! Nem kellenek a kamuköszöntések. Fel lehet jönni, meg lehet hívni. Akivel fontos, azzal ez már ezer éve le lett beszélve, találkozunk 😉 Szülinap még jó, mert elrejtem facen, és csak az ír, akinek fontos vagyok 😊 Ha senki nem lenne, azt is leszarnám. Nem függ másoktól, hogy hogyan érzem magam.
25/29 anonim válasza:
Inkabb fus edz sportolj utalom sopankodast nok meg jobban.. ma en is 2 orat eveztem evezopadomon 1200 kaloria minusz.. Holnap folyt kov
26/29 anonim válasza:
Ma megnyithatnak iszodakat na az hiányzik
27/29 anonim válasza:
uszodakat kocsma.. en meg hanyinger nelkul csak Ráday utca Budapest jartam angol bárba..
29/29 anonim válasza:
Kezdek eves sokkbol kijoni egyszer imadom karacsonyt de nem tobb egy hetvegennel. Mar nem lenne ez a sok nyálaság tv ben tok jo lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!