Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz vágóhídon dolgozó nővel ismerkedni?
21: Ha hiszed, ha nem, érdekelne a válasz. Elég szokatlan kérdés ahhoz, hogy ha nem trollkodásból írtad ki, akkor felkeltse a figyelmemet. Nekem is vannak fura elvárásaim a csajoktól, de ez azokon is túltesz.
Szerintem amúgy nagyon nagyon kicsi az esélye, hogy véletlenül megismersz ilyen nőt, annak még kevesebb, hogy célzott fórumon fogsz találkozni velük, ezért javasoltam a 3D módszert. Nem könnyű, igaz, de ahogy 54 -as lábra se könnyű cipőt találni, úgy a vágóhídi nők becserkészése is kiemelten nehéz. Amúgy szerintem azért is nehéz, mert az ott dolgozó férfiak már mindet felszedték rég, aki nem botrányosan ronda vagy hülye.
Én dolgoztam vágón, de tényleg kevés nőt alkalmaznak.
Az ok nagyon egyszerű: a munkatörvénykönyv szabályozza, hogy ki mennyit emelhet nem szerint.
Szóval egy egyszálbél hülyegyereket, aki vasággyal 40kg, és trancsírozza a húst, előbb felveszik a jó melóra, mint egy nőt.
Itthon apámat nem érdekli a MTK, és simán a vállamrafekteti a fél disznót, hogy vigyem a bontóra…
Meg valamiért az a tévhit terjedt el, hogy ezt a munkát a nők nem bírják.
Pedig… a nők nagy része sok gusztustalanságot lát, és még több vért, plusz sokunk van tele elfojtott haraggal…
A családban én vagyok az állandós hóhér, mióta nyakonböktem a kolomposkost, mert nekemjött. Mire apám hazaért, már szét is bontottam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!