Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nehéz vágóhídon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz vágóhídon dolgozó nővel ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem látok olyan csoportot, fórumot, ahol lennének ilyenek.

2020. dec. 22. 16:02
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Biztos hogy erdekelne a válasz? Nem hiszem. Én sose ismerkedtem direktben, másrészt nem olyan ez h lemegyek a sarokra es ott van egy.. meg sztem nem hoszem h talalkoznek ott csajjal
2021. szept. 4. 20:20
 22/29 anonim ***** válasza:
73%

21: Ha hiszed, ha nem, érdekelne a válasz. Elég szokatlan kérdés ahhoz, hogy ha nem trollkodásból írtad ki, akkor felkeltse a figyelmemet. Nekem is vannak fura elvárásaim a csajoktól, de ez azokon is túltesz.

Szerintem amúgy nagyon nagyon kicsi az esélye, hogy véletlenül megismersz ilyen nőt, annak még kevesebb, hogy célzott fórumon fogsz találkozni velük, ezért javasoltam a 3D módszert. Nem könnyű, igaz, de ahogy 54 -as lábra se könnyű cipőt találni, úgy a vágóhídi nők becserkészése is kiemelten nehéz. Amúgy szerintem azért is nehéz, mert az ott dolgozó férfiak már mindet felszedték rég, aki nem botrányosan ronda vagy hülye.

2021. szept. 4. 20:27
 23/29 A kérdező kommentje:
Esetleg privátban megbeszélhetjük ha érdeke
2021. szept. 4. 20:29
 24/29 anonim ***** válasza:
Hogyha komoly a kérdés, miért fontos számodra, hogy valaki vágóhídon dolgozzon? Mivel rendelkezik, amivel más nők nem?
2021. szept. 5. 12:07
 25/29 anonim ***** válasza:
90%

Én dolgoztam vágón, de tényleg kevés nőt alkalmaznak.

Az ok nagyon egyszerű: a munkatörvénykönyv szabályozza, hogy ki mennyit emelhet nem szerint.

Szóval egy egyszálbél hülyegyereket, aki vasággyal 40kg, és trancsírozza a húst, előbb felveszik a jó melóra, mint egy nőt.

Itthon apámat nem érdekli a MTK, és simán a vállamrafekteti a fél disznót, hogy vigyem a bontóra…

Meg valamiért az a tévhit terjedt el, hogy ezt a munkát a nők nem bírják.

Pedig… a nők nagy része sok gusztustalanságot lát, és még több vért, plusz sokunk van tele elfojtott haraggal…

A családban én vagyok az állandós hóhér, mióta nyakonböktem a kolomposkost, mert nekemjött. Mire apám hazaért, már szét is bontottam. :D

2021. szept. 5. 22:22
 26/29 A kérdező kommentje:
wao!
2021. szept. 6. 15:54
 27/29 anonim ***** válasza:
#25 Kezdem érteni a kérdezőt, imádom a belevaló, vagány csajokat. Nagyon szimpi vagy! :)
2021. nov. 16. 05:56
 28/29 anonim ***** válasza:
Úristen de beteg állat vagy te kérdező....
2021. nov. 16. 13:47
 29/29 anonim ***** válasza:
Vágóhídon? Beszólsz neki felaprít :)
2021. nov. 16. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!