Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszikák!Mit válaszolnátok ha a helyi menő csávó így akarna titeket felszedni egy kis etyepetyére?
Figyelt kérdés
Sétáltok az utcán a barátnőtökkel és mellétek ér egy latin stílusú srác az 5-ös bömössel. Szól a kocsiban egy híres roma előadótol hogy "jön a király hazafelé az új autója egy bmw".Odaszólna nektek hogy hé kislányok most vettem ezt a király verdát és már csak két ilyen csinos hölgy hiányzik belőle.Kiszállna a kocsiból öltönyben és odaszaladna hozzátok hogy menjetek vele.Mi lenne a reakciótok?2020. dec. 19. 20:26
11/17 anonim válasza:
Szerintem jogosan stricinek néznék a csajok , valamelyik el futna izomból, de a rendőrséget is rá hívnák szerintem..
12/17 anonim válasza:
Azért a rendőrség kicsit túlzás csak ilyenért kihívni. Így ilyen szöveggel ráadásul kiszállna a kocsijából és elkezdeni szaladni felém, az biztos, hogy elfutnék, vagy ha leblokkolnék és amikor már ott lenne előttem, ha hozzám érne védelemből akár bokán rugnám.
13/17 anonim válasza:
Idegenhez biztonsagi okokbol nem szallunk be a kocsijaba...emberrablas stb is lehet.
Ismerkedni lehet seta kozben is. Nem kell kocsiba szall i hozza.
En is jol futok. Lehet megfuttatnam. 😂
14/17 anonim válasza:
Kur.a szarok ezek a kiirasaid! Nem tudsz csajozni
Nem dumabal kell hanem szemelyiseggel es apolt megjeleneseel
15/17 anonim válasza:
Szerintem elkezdenék kiabálni, hogy azonnal szálljon vissza a kocsiba és hagyjon békén, vagy hívom a rendőrséget. A kiabálásba valahogy beleszőném, hogy ki maga, nem ismerem, meg segítség stb...
16/17 anonim válasza:
Attól függ... Hogy dízel vagy benzines a bömös? :P
17/17 anonim válasza:
Azért érdemes lenne egy név váltóztatás valami latin eredetűre ,illetve a spanyol nyelv közepes szintű elsajátítása is szükséges lenne.. ha ezek megvannak akkor már hivatalósan sem számítasz romának a szemükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!