Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igénytelenség, ha a lány hónalja borostás?
Figyelt kérdés
Múltkor összejöttem egy csajjal és pár randi után megtörtént a dolog, de borostás volt a hónalja. Ez igénytelenség?2020. dec. 19. 11:50
11/18 anonim 

válasza:

#1, ökörségeket beszélsz. Mi is a második randin akcióztunk, aztán együtt vagyunk 23 éve... a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Kérdező, szerintem a természetes dolgok soha nem igénytelenek, márpedig a hónalj-szőrzet az. Igénytelen az, ha valaki retkes, ha megáll a gatyája a sarokban, stb... Nem mindenki a pláza314csákra bukik...
12/18 anonim 

válasza:

#11,
szerencsések vagytok, de a többségnél nem így alakul a helyzet. Ennek bizonyítéka az a sok panaszkodó nő és férfi, aki itt kér tanácsot.
Gratulálok, hogy Nektek így jött össze.
13/18 anonim 

válasza:

Nem gondolom igénytelenségnek, bár magamon nem szeretem. Ugyanakkor valóban, ahhoz hogy jól ki lehessen szedni gyantával vagy epilátorral, tényleg meg kell hagyni egy kicsit, különben nem lehet kitépni.
15/18 anonim 

válasza:

Jaj, és hónaljon akarod baszni?
16/18 A kérdező kommentje:
Nem, csak tetszik.
2020. dec. 19. 16:42
17/18 anonim 

válasza:

Az a baj, hogy ha ezt elmondanád nekem, magával a ténnyel nincs baj, hogy valami tetszik rajtam, de az első gondolatom az lenne, hogy a farkadat oda akarod dörgölni, oda akarsz getzizni... csak ilyenek jutnának eszembe. Semmi jó.
18/18 A kérdező kommentje:
Fuj, az már nem vonz. Csak a látvány.,
2020. dec. 19. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!