Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek igénytelenség, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igénytelenség, ha a lány hónalja borostás?

Figyelt kérdés
Múltkor összejöttem egy csajjal és pár randi után megtörtént a dolog, de borostás volt a hónalja. Ez igénytelenség?
2020. dec. 19. 11:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

#1, ökörségeket beszélsz. Mi is a második randin akcióztunk, aztán együtt vagyunk 23 éve... a kettőnek semmi köze egymáshoz.

Kérdező, szerintem a természetes dolgok soha nem igénytelenek, márpedig a hónalj-szőrzet az. Igénytelen az, ha valaki retkes, ha megáll a gatyája a sarokban, stb... Nem mindenki a pláza314csákra bukik...

2020. dec. 19. 13:26
 12/18 anonim ***** válasza:
31%

#11,

szerencsések vagytok, de a többségnél nem így alakul a helyzet. Ennek bizonyítéka az a sok panaszkodó nő és férfi, aki itt kér tanácsot.

Gratulálok, hogy Nektek így jött össze.

2020. dec. 19. 13:33
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem gondolom igénytelenségnek, bár magamon nem szeretem. Ugyanakkor valóban, ahhoz hogy jól ki lehessen szedni gyantával vagy epilátorral, tényleg meg kell hagyni egy kicsit, különben nem lehet kitépni.
2020. dec. 19. 14:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem
2020. dec. 19. 16:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Jaj, és hónaljon akarod baszni?
2020. dec. 19. 16:32
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem, csak tetszik.
2020. dec. 19. 16:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha ezt elmondanád nekem, magával a ténnyel nincs baj, hogy valami tetszik rajtam, de az első gondolatom az lenne, hogy a farkadat oda akarod dörgölni, oda akarsz getzizni... csak ilyenek jutnának eszembe. Semmi jó.
2020. dec. 19. 16:48
 18/18 A kérdező kommentje:
Fuj, az már nem vonz. Csak a látvány.,
2020. dec. 19. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!