Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyak lehetnek a szándékai?
A jelenlegi, időszakos munkahelyemen egy fiúval.
Az elején nem volt szimpatikus, mivel eléggé közvetlen (nem nyomul, egyszerűen csak ilyen, mostmár rájöttem, viszont elsőre meglepett, mert még ne tapasztaltam ilyen határozottságot és nyitottságot). Hamar megkérdezte, hogy elmennék-e vele randizni.
Kicsit félek, mert a közvetlenségéből adódóan nem tudom, hogy nem viselkedik-e így másokkal is, mert tipikus “nagydumás”, de közben ahogy beszélgettünk, megtudtam, hogy eddig csak két hosszútávú párkapcsolata volt. Azt mondta, azért hívott el, mert szerinte ezeket egyszerűen ki kell mondani és nincs értelme csavarni a dolgokat, ha egyszer szimpatikus vagyok neki.
Nagyon figyelmes velem, felajánlotta munka után, hogy hazavisz, délelőtt hozott nekem kávét, őszintén érdeklődik felőlem, a terveimről, a családomról, mégis van bennem egy kis félsz a “fuckboy” beütése miatt.
Úgy érzem, kezdem megkedvelni, de nem akarok pofára esni.
Komolyak lehetnek a szándékai, vagy csak szórakozik velem? Lehet, hogy beképzelem az egészet?
20/l és 22/f.
Túl gyors.
Ha a többi kolléganőd mesélni tudna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!