Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első randin lefekszik veletek a nő, akkor mennyire romlik a megítélése a szemetekben?
" azért ott motoszkálna bennem pár kérdés, hogy ezt már előttem is eljátszotta, vagy hogy az eddigi összes randiján összefekhetett mindenkivel egyből?"
Pontosan ezt gondolhatja ő is. Egyikőtök sem másabb a másiknál.
Legutóbbi 3 barátnőmmel első randin volt szex. Utána évekig együtt voltunk, és nem a hűtlenség miatt mentünk szét.
Ha meg fullos a csaj, de csak dugni akarok vele, akkor simán eljárok 39 randira is, csakhogy meglegyen. De közben van más is.
A jelenlegi párommal az első randin feküdtünk le, és szűz is volt.
Ha megvan a bizakom, és minden oké, akkor minek várni?
Ettől még nem lesz kisebb értékű egy ember, maximum ha nem úgy alakul, volt egy jó éjszaka...
Nem értem ezt a felvetést, hogy miért szóljuk le a nőt, hiszen a férfi is olyan.
Én soha egyetlen 1. randin nem próbálkoztam szexel.
Ha mégis összejött a szex, akkor a csaj nyomult nyilván nem mondtam nemet arra, mikor a kocsiban rámarkolt vagy egyértelnűen megkérdezte hogy akkor felmegyek e hozzá/hozzám.
Viszont attól, hogy nem mondtam nemet, még nem azt a benyomást keltette bennem, hogy ezzel a nővel akarok hosszútávú kapcsolatot.
Igen, én is benne voltam, igen, elszórakoztunk egy estét közösen, de részemről ennyire tudtam komolyan venni.
Hogy én is benne voltam? Nyiván! És tudod mit? Nem érdekel az sem, ha ő sem tud komolyan venni engem. Ettől még az, hogy ő felkínálkozott az első randin nem lesz kevésbé gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!