Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez az összeállítás szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az összeállítás szerintetek oké első randira, vagy a harisnya már sok?

Figyelt kérdés

A szoknyám és a cipőm ugyanilyen, a pulcsim picit testhezállóbb és én betűrném.

A harisnya helyett vegyek fel inkább sima feketét, vagy jó ez?

2020. dec. 16. 09:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Egy szép kesztyű és táska sem hiányozhat!
2020. dec. 16. 10:27
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon csinos, csak arra ügyelj, hogy a harisnyád vastag legyen! :)
2020. dec. 16. 10:27
 13/23 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem is fekete harisnya.

Amúgy itt a pasiknak persze tetszik, de vigyázz, kispinád be ne fagyjon.

2020. dec. 16. 10:43
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Tini rovat
2020. dec. 16. 11:47
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tini már rég. :)
2020. dec. 16. 11:53
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy lifehack: ha nagyon fázós vagy (és randi után nem fogtok az ágyban kikötni) harisnya alá vegyél fel egy testszínű legginst. Nem látszik, de máris melegebben vagy öltözve.

Bár első randin még mindenkit fűt az izgalom és senki se fázik.

2020. dec. 16. 12:49
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha így jelensz meg a randin, akkor tini vagy
2020. dec. 16. 12:50
 18/23 A kérdező kommentje:

17

Te meg egy besavanyodott szerencsétlen, aki még full ártalmatlan kérdéseknél is próbál másokat alázni. :) De engem nem fogsz. Még névtelen senkik sem fognak a szavadra adni. De nyugodtan próbálkozhatsz, tudom, hogy sokan csak a fáradt gőzt engedik ki az oldalon.

Felnőtt nő vagyok, 20-as éveim második felében járok. Nem munkahelyi öltözetben vagy kiskosztümben fogok randizni menni.

Többieknek köszönöm szépen. Egyébként nem vagyok fázós típus, vastag, téli harisnya + top a pulóver alá elég szokott lenni, meg sálat is hordok.

2020. dec. 16. 13:32
 19/23 anonim ***** válasza:
75%
Pestért nem vagyok oda, nem is nagyon szeretek Pesten lenni, viszont az tény, hogy ilyen és ehhez hasonló öltözködés legnagyobb részt Pesten van. Ezért viszont jó feljárni néha.
2020. dec. 16. 13:38
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kérdező, merő kíváncsiságból.. ilyen szoknyát hol lehet kapni? Nekem is bejön, van hasonló pulcsim is. :) (Korábban a 12 voltam)
2020. dec. 16. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!