Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az összeállítás szerintetek oké első randira, vagy a harisnya már sok?
A szoknyám és a cipőm ugyanilyen, a pulcsim picit testhezállóbb és én betűrném.
A harisnya helyett vegyek fel inkább sima feketét, vagy jó ez?
Szerintem is fekete harisnya.
Amúgy itt a pasiknak persze tetszik, de vigyázz, kispinád be ne fagyjon.
Egy lifehack: ha nagyon fázós vagy (és randi után nem fogtok az ágyban kikötni) harisnya alá vegyél fel egy testszínű legginst. Nem látszik, de máris melegebben vagy öltözve.
Bár első randin még mindenkit fűt az izgalom és senki se fázik.
17
Te meg egy besavanyodott szerencsétlen, aki még full ártalmatlan kérdéseknél is próbál másokat alázni. :) De engem nem fogsz. Még névtelen senkik sem fognak a szavadra adni. De nyugodtan próbálkozhatsz, tudom, hogy sokan csak a fáradt gőzt engedik ki az oldalon.
Felnőtt nő vagyok, 20-as éveim második felében járok. Nem munkahelyi öltözetben vagy kiskosztümben fogok randizni menni.
Többieknek köszönöm szépen. Egyébként nem vagyok fázós típus, vastag, téli harisnya + top a pulóver alá elég szokott lenni, meg sálat is hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!