Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan "tanitsam" meg csokolozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "tanitsam" meg csokolozni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik valaki, de a csok egyelore nem az igazi. Tudjatok vannak azok az emberek, akiknek a csok annyibol all, hogy atdugjak a nyelvuket es koroznek mint egy propeller. Szerintem ez borzalmasan hervaszto, de nem tudom, hogyan vezessem ra az igazi csokolozasra. O a ferfi, en a no, ha ez szamit valamit. Koszi elore is a valaszokat!
2020. dec. 14. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Ne szólj semmit, hanem irányítsd őt.

Tedd a nyelveddel, száddal, ajkaiddal azt, amit tőle vársz el. Átveszi tőled.

2020. dec. 14. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
a kommunikáció ősi tini szokás... (ahogy a csókolózni tanítás is)
2020. dec. 14. 20:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos mar felnottek vagyunk. :DDD Es valo igaz, sok-sok eve nem volt ilyen gondom. Utoljara 17 evesen futottam bele ebbe a propeller-tipusba. :-))
2020. dec. 14. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
milyen számodra a jó csók?
2020. dec. 14. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
Neki meg lehet hogy az a rossz, ahogy te csókolsz. Nem kell megtanítani, ki vagy te, hogy a saját képmásodra akarod formálni?
2020. dec. 14. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Nekem sem tetszett, ahogy a párom csókolt. Viszont amióta "irányítottam", már ő is úgy csókol és neki is sokkal jobb. :)
2020. dec. 14. 20:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ember nincs, akit ez a monoton korozgetes beinditana. :-) Valoszinuleg csak tapasztalatlan, es nem ismeri mashogy. Majd ravezetem. :-) Szerintem az a jo csok, ahol eleinte alig-alig erintitek egymas szajat, aztan lassan, lagyan jatszotok egymas nyelvevel, neha visszahuzzatok, es nem dugjatok le a masik torkan. Eleinte lassabban, majd ahogy elragad az erzes, egyre hevesebben. Szerintem ilyen egy igazan jo csok, nem az, amikor atnyomja a nyelvet a szadba es random, durva korzesekbe kezd a nyelvevel. Persze kinek mi.
2020. dec. 14. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a probléma kérdező, több ilyen férfiba is belefutottam.:(

Nem is értem a propellerezésben nekik mi az izgató.🤷‍♀️

Próbáltam mindegyikkel, hogy én irányítom, sőt meg is mondtam nekik, hogy ez így nem jó, de sajnos hasztalan volt, nem lehetett velük mit kezdeni.:( Szakítás lett mindegyikből. Nem maradok olyannal, akivel már a csók is rossz, attól nem tudok beindulni, sajnálom.

2020. dec. 14. 21:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves? En probaltam mar par embert "tanitani", de ugy belejuk rogzult, hogy kb. lehetetlen volt. Hagytam is a francba, mert elvette a kedvem.
2020. dec. 15. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!