Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfiaknál is sorban állnak a nők vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
Albérlet, kocsim nincs, keresetem az elég jó.
28

Nem kellenek anyagiak ha jóképű vagy és/vagy a nők számára vonzó személyiséged van. A pénz hiányán csak azok a férfiak rinyálnak, akik nemcsak csórók, de még a nők számára se külsőre, se belsőre sem vonzóak.
Nyilván léteznek ilyen férfiak még mint te (gondolom neked is vannak barátaid), de össztársadalmi szinten ez nagyon maximum a 20%-uk, de inkább kevesebb.

Mindenkinél ez megy. Én már unom is.
Ma reggel is ki akartam menni futni, nyitom ki az ajtót, ott áll 5 csaj sorban, hogy akkor ismerkedjünk... Nincs ebben semmi extra

Peeersze kis barátom :D Rafinált incel vagy, hogy bedobtad ezt a trükköt. Mert ugye a siránkozás nem jött be, hát így próbálkozol, hátha kíváncsiak lesznek a csajok, és rád írnak. Felejtsd el koma...
Bocsi ;)
Végre én is incel lettem, már megérte kiírni a kérdést!
Irigyek vagytok csak, nem baj, megértem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!