Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány hét után aludjak együtt azzal az emberrel akivel ismerkedek?
Figyelt kérdés
Nem akarom el sietni ezt a dolgot, de nem is akarom, hogy úgy érezze, hogy nem akarok tőle semmit.2020. dec. 12. 08:52
11/17 anonim 

válasza:

Hány évesek vagytok? Ha magadtól nem tudod eldönteni, még nem kéne.
12/17 anonim 

válasza:

#10, te tényleg felszínes vagy, engem nem zavarna ha megvan a vonzalom hogy pl a nő melle kicsi, mert nem a testrészek tesznek boldoggá hanem maga az ember!
13/17 anonim 

válasza:

Jó, akkor felszínes vagyok, de akkor sem maradnék egy olyan kapcsolatban ami szexuálisan nem kielégítő.
Nagyon fontos a jó szex, ha jó szex nincs, mindig lesz egy hiányérzet.
Ugyanígy ha két ember nem tud beszélgetni tartalmasan, akkor cseszhetik.
Ezt velem az évek mondatják, mert sajnos nem sajnos, tapasztaltam én is ilyet is, olyat is, de kiválót is.
14/17 anonim 

válasza:

Van ilyen is, de nálam nem így működik, az érzések mindent felülírnak. Neked a szex a központi dolog és a nagy farok, a többi meg nem számít.
15/17 anonim 

válasza:

13. Én 20 éve élek úgy párkapcsolatban, hogy számomra nem kielégítő a szex. Sem mennyiségileg, sem minőségileg.
17/17 anonim 

válasza:

Viszont simán lehet így is élni. Mindenünk megvan, nem panaszkodom az életemre. Inkább így mint egy fullos szexuális élet, de anyagi és emberi problémák napirenden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!