Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány hét után aludjak együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány hét után aludjak együtt azzal az emberrel akivel ismerkedek?

Figyelt kérdés
Nem akarom el sietni ezt a dolgot, de nem is akarom, hogy úgy érezze, hogy nem akarok tőle semmit.

2020. dec. 12. 08:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
2-3-4 hónap (4-8-12 hét)
2020. dec. 12. 08:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Játszma helyett nincs kedved inkább kommunikálni vele?
2020. dec. 12. 09:04
 3/17 anonim ***** válasza:
69%

En minimum masfel-2 honapot varok a dologgal.

Ezt ajanlom neked is :)

2020. dec. 12. 11:01
 4/17 anonim ***** válasza:
42%
Én férfiként mondom, hogy aki 1-2 hét alatt adja magát, az nálam olcsó nő, és a dugással szépen el is cseszte a lényeget. Onnantól kezdve már kedvem sincs foltatni. Viszont mivel különbözőek vagyunk, így lesznek olyanok is, akik egyből a szexre mennek.
2020. dec. 12. 11:41
 5/17 anonim ***** válasza:
59%

Akkor nőként válaszolnék, a magam "öreg" 35 évével.:)

Mivel nálam központi szerepet játszik a szex, - és játszott is mindig-, én nem vártam soha sokat, ezután sem fogok ha esetleg a mostani kapcsolatom véget érne. Második randin (ha éreztem azt a bizonyos emlegetett kémiát) akkor lefeküdtem az illetővel. Ha jó volt a szex, volt folytatás, ha nem felelt meg, továbbléptem.

De ahogy kérdezted abból ítélve nagyon fiatal lehetsz, úgyhogy csak azt tudom mondani, amikor úgy érzed.

2020. dec. 12. 12:46
 6/17 anonim ***** válasza:
#6, lefeküdnél velem is 2 randi után? Elméleti a kérdés, mivel nem ismersz. Kíváncsi vagyok mi alapján döntöd el hogy igen vagy nem.
2020. dec. 12. 13:28
 7/17 anonim ***** válasza:
6-os. Én meg írtam a magam 45 évemmel, persze már régen házas vagyok. Nekem azzal van a bajom a korai szexszel, hogy nem kaptam meg az udvarlás lehetőségét, mivel a szexszel már felülírt mindent. A másik meg az, ha nekem odadobta magát már a második randin, akkor simád odadobja magát másnak is. Ezzel engem is elértéktelenít. Viszont ahány ember annyi elvárás és szint, így bárki megtalálhatja a párját. Én is csak egy vagyok a 7 milliárdból.
2020. dec. 12. 13:32
 8/17 anonim ***** válasza:

#7 jelen helyzetben nyilván nem, élettársam van, gyereket nevelek, megvan az életem.

#8 Az udvarlás lehetősége megvan, azért én sem bújtam ágyba mindenáron a 2. randin, de heteket sem vártam. Ekmondom miért nem: randizgatunk, randizgatunk, telik az idő, egyre jobban kezdem megkedvelni az illetőt, már-már "eszem veszi". Eljön a szex, és kiderül, hogy nem ért hozzá, fogalma nincs dolgokról, túlzottan kicsi a cerka ésatöbbi. Akkor ki fog csalódni? Én, hisz vágytam rá, de nulla volt.

2020. dec. 12. 14:06
 9/17 anonim ***** válasza:
#9 kiemelnék ebből egyet... A cerka miért számít ha a vágy megvan részedről? Ha mondjuk te a nagyot szereted és a pasi jól néz ki, kedves, figyelmes, de nem túl nagy a mérete, ez esetben már érdektelen az illető? Ez ugyanaz mintha az orrod csúnya lenne vagy a popód. Genetikai adottságok amiről az ember nem tehet. Arra akarok kilyukadni hogy túl felszínes vagy?! Szerintem...
2020. dec. 12. 14:20
 10/17 anonim ***** válasza:

Jogos a kérdésed. De ha egyszerűen nem élvezem, nem tud kielégíteni kimondottan a szexszel, akkor mire megyek a vággyal? Semmire.

És sajnos jártam így. Éveken át tetszett egy taxis, csak vele utaztam. Összehozott minket valahogy az Élet, egy hotelben kötöttünk ki. Nagyon akartam őt. És basszus, szegénynek tényleg nagyon kicsi pénisze volt. Szerintem az volt nekem akkor egy olyan csalódás. Éveken át vágytam rá.

2020. dec. 12. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!