Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hanyadik randinál lehet arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyadik randinál lehet arról szó hogy a másiknál alszol?

Figyelt kérdés
Mondjuk sok éves barátság, és egyszer csak elkezdtek ilyenkor randizni. Hogy néz ki ebben a helyzetben az első randi? Azt is tudja mikor járok kakilni, de játszam az agyam h küdjön értem? Ez tök hülyeség. Vagy nemtom. Kicsit olyan mű dolognak érzem. Sztem mehetne kompromisszum szerűen is a dolog. Te mit gondolsz?

2020. dec. 11. 20:36
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Azt gondolom, hogy ez egy zagyva kérdés.
2020. dec. 11. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy régóta ismeritek egymást ez még egy friss kapcsolat. Én nem sietném el, legyen egy pár randi, hogy még nagyobb legyen a vágyakozás, de amúgy meg ezt nektek kell eldöntenetek, ahogy nektek jó.
2020. dec. 11. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Attol fugg. Hany eves emberek?
2020. dec. 11. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Amikor úgy érzed, nincs rá szabály. Nálunk negyedik alkalom volt.
2020. dec. 11. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi is ismertük egymást - bár csak egy hónapja - mikor először randiztunk, és már akkor nála aludtam. 30 körül voltunk, tudtuk mindketten, mit akarunk. De neked kell érezned, hogy mit akarsz, csak azért ne dönts így vagy úgy, mert itt öten azt mondják.
2020. dec. 11. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj már, de felnőtt emberek miért tesznek fel ilyen kérdést? Ezek olyan dolgok, amikben nincs szabály. Úgy éled az életed, ahogy akarod, sőt, elvárható lenne felnőttként, hogy bizonyos kérdésekben gyakoris szavazás nélkül is tudj dönteni. Mi megismerkedtünk a párommal egy túrán, és a hét utolsó napján egymás szájában kötöttünk ki, aztán együtt is aludtunk. Igen, aznap. Aztán az első randin csak azért nem aludtam ott, mert egy öreg mammertől bérelt egy szobát. A második randi már nálam volt és ott aludt. Sőt, még szexeltünk is. Micsoda borzalom! Hát pont telibeszarom, hogy mások szerint mi illik meg mi nem. Van egy saját értékrendem és aszerint élek. Ha nekem belefér, akkor baromira nem érdekel, hogy másnak meg nem fér bele.
2020. dec. 11. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk legalább 2 hónap telt el mire megvolt az első szex, pedig egy suliba jártunk, és cirka 12 éve vagyunk közelebbi, köszönő, beszélő viszonyban, de csak tavaly óta járunk.
2020. dec. 11. 21:28
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
I fuck on the first date
2020. dec. 11. 23:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Igaz. Jó egy kis előjáték meg vágyakozás. Azt hiszem izgatott lettem. Meg rég voltam férfival, sőt igazi férfival még soha. Nagyon nagyon várom már. Nem várok senkit, csak el tudom képzelni h milyen jó is lenne.
2020. dec. 11. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!