Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy a francba tudnák nála...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a francba tudnák nála kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit két hónapja láttam előszőr a buszon amikor az új munkahelyemre készülődtem, volt idézőjelben olyan szerencsém hogy egy műszakba kerültem vele. A problémám igazából az hogy ő az elmúlt 2 hónapban nem volt olyan hogy nem a "feltehetőleg" anyukája, és plusz valamilyen rokona nélkül utazott volna, minden eggyes nap amikor láttam a buszon a busz legelső négyes ülésében üllnek hároman oda is vissza is, és főleg úgyhogy visszahúzódóbb személyiség vagyok elég kínossan érezném magam ha kapásból anyukával is ismerkednem kellene, úgyhogy még a lányt se ismerem, plusz a lányt se szeretném zavarba hozni, de hát az is hogy nézne ki ha fognám és kirángatnám közülük őt, nem is egy helyen szállunk, de még leszállás után se vállnak szét. Valamint sajnos utóbbi időben jezd kialakulni bennem egy sanda gyanu hogy a lánynak lehet valakije mivel nem is mindennap jár a busszal, de ha jár is van hogy azzal megy munkába de vissza már nem jön vele, vagy jönni nem jön vele, de haza már azzal jön, és így már hatványozódik a tény hogy nem akarom egy tucat ember előtt sem őt sem magam beégetni. Az se pont plusz pont hogy mindig háttal ül a bussz többi részének szóval még igazából szemezni se tudtam vele, de egyszerűen van valami a lánx kisugárzásában, benne valami amit nem tudnák megmondani hogy pontossan mi, de annyira megfogott hogy kezdek teljessen belebolondulni, szóval az lenne a kérdésem hogy mi a jó.... .... csináljak? Vagy ti inkább mit csinálnátok a helyemben?

2020. dec. 11. 10:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Adj neki egy helyesírási szótárt!

Ha jól pofán vág vele, akkor érdeklődik irántad.

2020. dec. 11. 10:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Szellemes válasz, jogos bocsánat a helyesírási hibákért, reggel amikor kiírtam a kérdést már rohadt fáradt voltam (éjszakáztam), de sorry érte.

Mindenestre ha más nem marad megpróbálkozok vele ha más nem a figyelmét biztos felhívom.

2020. dec. 11. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!