Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők melyik típust szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők melyik típust szeretik jobban?

Figyelt kérdés

Erős leegyszerűsítés, de nagyon sokat tartoznak egyik-másik típusba.

1. Dolgos, mindent megold magának két kézzel, amit csak lehet. Ha valami elromlik, megszereli. Ért ehhez is - ahhoz is, talpraesett. Munkája is van, ahol hasznosíthatja a szakértelmét, de csak egy átlagos fizetése van vele, vagy átlagalatti.

2. Értelmiségi ember, szellemi munkát végez. Agyonkeresi magát vele. Intelligens, és a sikerét magának köszönheti. Könyvek voltak a kezében bőven, de még egy villanykörtét sem csavart be soha. Ő maga nem ért ezekhez a gyakorlati, kétkezi teendőkhöz, de simán kifizeti, kilóra megvesz bárkit, aki megcsinálja neki helyette.

2020. dec. 9. 21:51
A kérdező szavazást indított:
Kétkezi dolgos ember
Értelmiségi ember
30 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

Megint egy jó kis nemzeti konzultáció...

Az első az mindjárt dolgos. Mert ugye az értelmiségi az nem lehet dolgos.

Meg talpraesett sem, az is csak az első lehet.

És ha valaki értelmiségi, az tuti nem tud egy ócska villanykörtét sem becsavarni, hiszen az már olyan bonyolult, hogy azzal nem boldogul.

Btw, értelmiségi vagyok, rengeteg minent meg tudok, és meg is csinálok magam, de a kuli melóhoz inkább hívok valakit, izzadjon, és görnyedjen ő a porban.

2020. dec. 9. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Azért az remélem megvan, hogy semmi értelme a kérdésnek mert ilyen két szélsőség maximum csak a buta filmekben van.

"Intelligens, és a sikerét magának köszönheti. Könyvek voltak a kezében bőven, de még egy villanykörtét sem csavart be soha."

Aki intelligens van annyi esze, hogy utána olvasson annak, vagy megnézzen egy videót, ha olyan gyakorlati dologgal kerül szembe amit még nem csinált vagy nem tud.

2020. dec. 9. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
Nem járnék ilyen "okos" emberrel aki még egy villanykörttét sem tud becsavarni. :)
2020. dec. 9. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:

A talpraesett es mindent megszerel az nalam alap. A talpraesettsegbol kovetkezik,h meg is el a penzebol. Egyertelmuen ilyet valasztok. Pedig en diplomas vagyok,de en is igyekszem megszerel i a dolgokat meg felujitani is sajatkezuleg szoktam.

Nem vonzodok a szerencsetlen talpraesetlen emberekhez,hiaba van konoly jovedelmuk. Nekem attol nem lesz jobb. Mindent magamnak vasarolok parkapcsolatban es egyuttelesnel is.

2020. dec. 10. 01:28
 5/9 anonim ***** válasza:
43%
A másodikat. Nem azért, mert okosabb, hanem mert több a pénze.
2020. dec. 10. 08:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen az elsőt! Hiszen milyen jó is egy ilyen ezermester!

Mindent megcsinál...

- ha van ideje rá, persze általában nincs, hívni viszont nem lehet senkit, így aztán évekig rohad az egész ház, mert "mondtam, hogy majd én megcsinálom, ezért ne dobjunk ki pénzt"

- persze mindenhez ő sem ért, mert valaki nem lehet festő-lakatos-ács-kőműves-asztalos-villanyszerelő-fűtsészerelő, így amihez nem ért az nincs megcsinálva, mert azt lenézi, hogy mással dolgoztasson

- ha mégis nekikezd annak amihez nem ért, akkor a vége valami iszonyat gányolás, amit még nézn is rossz, de jól van az úgy. A probéma, hogy nem jó, viszont a büszkesége miatt embert nem hívunk, legfeljebb nézzük éveken át az odaszegelt/drótozott ocsmány megoldást, a purhabot, a 100-as szeget, az úgy ahogy visszavakolt, de le már sosem festett falat.

- ha ért hozzá akkor sem feltétlen jobb, mert napi 8 óra meló után nincs kedve még otthon is azzal szöszölni (vö: a suszternek lyukas a cipője), így aztán a fix gányolás helyett itt csak ideiglenes gányolást alkalmaz, amit majd megcsinálj, ha lesz ideje (lásd 1es pont)

2020. dec. 10. 08:14
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Az ugye megvan, hogy aki sikeres, sokat kereső értelmiségi, annak nem okoz becsavarni egy villanykörtét vagy hasonló "kétkezi" műveletet elvégezni? Az,hogy valaki értelmiségi, nem azt jelenti, hogy a hétköznapi dolgokhoz bal**sz. Hanem azt, hogy az átlagnál jobb a problémamegoldó képessége, tehát menni fognak a kétkezi dolgok. Az értelmiségiek jelentős része műszaki, mérnöki területen mozog (főleg amivel sokat lehet keresni), nyugodj meg, hogy egy két éves szakmunkás iskolában képzett átlagos szaki technikai érzékét tudja hozni. Az, hogy te nem érted azt, amivel ő foglalkozik, attól ő még meg tudja csinálni azt, amit te. Ez olyan aranyos, mikor technikai analfabétának próbálnak beállítani pl.mérnököket, mert hogy ők "értelmiségiek". Szerintem amit a képzetlen emberek értenek ez alatt, az kb.a bölcsész, humán értelmiségiekről kialakult sztereotípiáknak felelhet meg. Aminek max.annyi valóság alapja lehet, hogy őket talán (bár nem feltétlenül) kevésbé érdekli a szerelés. Az értelmiségi lét nagy előnye, hogy ha nincs időd, kedved, nem érdekel, hívsz egy erre delegált szakembert, aki megcsinálja neked a pénzedért. De ha van időd, kedved, te is meg tudod csinálni. Te választhatsz. A szaki nem. Illetve nyilván választott, azt, hogy nem tanul tovább. Amúgy az értelmiségi munka egyik jellemzője, hogy nem teszed le a kezedből,nincs vége 8 óra után, és úgy alapból fut hátul fejben a program. Ez ugye egy burkolásnál vagy villanyszerelésnél nincs így. A legtöbb értelmiségi "dolgos", akkor is dolgozik, amikor te nem látod. Csak te nem tudod, azt hogy kell. A fejeddel dolgozni. És persze egyúttal a kezeddel is. Ő mindkettőt tudja. Pl.én mérnök vagyok. Rengeteget dolgozom fejben, számítógépnél és gépekkel is. Amikhez értek. Nő vagyok. A férjem is értelmiségi. Ő is mérnök. Nyilván mindketten elboldogulunk a hétköznapok technikai kihívásaival. Ahogy minden más képzett ember is. A válasz: az értelmiségit választom, mert képes a feladatmegoldásra, annak ellenére, hogy intelligens. Micsoda paradox helyzet, nem igaz? Amúgy nem, nem azért nincs párod, mert tanulatlan vagy. Van sok tanulatlan nő, akadna neked is. Ha nem lennél komplexusos a képzetlenséged miatt. Ha ez ennyire zavar, szerezz már egy diplomát, hiszen azt bárki meg tudja csinálni. Aztán ülhetnél kényelmesen egy irodában, egy villanykörtét sem kellene becsavarnod, mégis dőlne a pénz és a nők.
2020. dec. 10. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

" Amúgy nem, nem azért nincs párod, mert tanulatlan vagy. Van sok tanulatlan nő, akadna neked is. Ha nem lennél komplexusos a képzetlenséged miatt. Ha ez ennyire zavar, szerezz már egy diplomát, hiszen azt bárki meg tudja csinálni"

7: rosszul látod!

Ő ugyanis nem tanulatlan nőt akar.

A GYKs szakmunkások (sőt, még a szakma nélküli betanított sormunkások) örök dilemmájában szenved!

Minden ilyen post alatt leírják, hogy a diplomás az hülye (a mérnök helyett ő viszi a céget), lusta (a számítógép nem munka), nem erkölcsös (mert az ügyvéd embereket véd, gyógyszerész mellékhatásos gyógyszert tukmál), nem intelligens (az ugyanis nem diploma függő), és még rosszabbul is keres (ugye egy tanár pl).

Majd miután megállapították, hogy a diplomások minden téren alávalóbbak, elhangzik az örök kérdés: miért nem akar egyetemista csaj / diplomás nő járni velük.

Arra a kérdésre viszont sosem tudnak választ adni, hogyha a szakik ennyire zsenik, kiemelkedőek, akkor miért a béna értelmiségi nőkre vágynak, a sok diploma nélküli csaj helyett

:D

2020. dec. 10. 12:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as! Igazad van, erre nem gondoltam. :D

7-es

2020. dec. 10. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!