Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Covid ideji alatti randevú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Covid ideji alatti randevú?

Figyelt kérdés

Igen, sajnos tudom, hogy valószínű nem lesz, viszont mivel gondoltam valaki hátha okosabb tőlem megkérdezem.

Hova menjünk randizni?

A barátnőm elég messze lakik tőlem, és pénteken jön fel Budapestre. Gondoltam elmehetnénk valahova, hogy ne a 4 fal között legyünk.

Ti mit ajánlotok?

(Állatkert, tropicarium stb. ugye ugrott, mert a helyzet miatt zárva vannak)

2020. dec. 9. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Városnézés
2020. dec. 9. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg pont van a városban ami szép, mi Budai oldalon sétálunk sokat.
2020. dec. 9. 11:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😄
2020. dec. 9. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Buda tényleg szép, de az Érd közelében lévő erdők is gyönyörűek, hogyha szerettek kirándulni mehettek oda is. Csak a városnézés és a sétálás marad, vagy valamelyik plázában vásárolhattok karácsonyi ajándékokat, dekorációkat, nézelődhettek de egyébként marad az otthon bekuckózás egy forró csokival és egy tál popcornnal és filmnézés. Otthon is randizhattok akár, süssetek közösen valamit, vagy főzzetek.
2020. dec. 9. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!