Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jövőnk a lánnyal ha ő elvakult balliberális csillámpóni én meg hardcore fideszes vagyok?
át akar szoktatni a libsiségre, de én orbánista vagyok.
F/29
Biztos, hogy lány?
Azt hallottam, ti inkább huszonötösével csináljátok :D
Na, ez a lenullázás is tökéletesen mutatja a választás értelmetlen mivoltát, mivel 30 éve ez megy, teljesen hozzá is szokott a nép ehhez. Mintha természetes lenne, hogy a politikusok lopnak és az, hogy hiába váltják egymást a hatalomban ücsörgők - érdemben nem változik semmi.
A saját fizetésemelésüket vita nélkül szavazzák meg (maximum a mértékében nem értenek egyet) és az olyan dolgokat, mint oktatás vagy egészségügy, mindegyik masszívan leszarja és ráfogja, hogy az előző hibája volt. Így van ez most is, így volt ez 15 évvel ezelőtt is.
Nem is lesz már érdemi változás. De a nép nem is igényli. Csak a dupla segélyt, a "nyudíjemelést" és mindenfeléle csinnadrattákat. Meg persze egymás köpködését, hogy mindig lehessen utálni a másik zászló alatt összegyűlő embereket, mert azok a "szemét XY pártosok" mennyire szaremberek.
Minden a kommunikáción múlik. Kb. 2002-2010 környékén volt inkább ebből akkora nagy cirkuszok, azóta már ó lett volna ezeket megoldani, tanulni belőle.
Minden esetre, ha megvan a kémia, akkor a kommunikáció is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!