Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet jövőnk a lánnyal ha ő elvakult balliberális csillámpóni én meg hardcore fideszes vagyok?
át akar szoktatni a libsiségre, de én orbánista vagyok.
F/29
Tudod, kérdező, ha normális emberek lennétek, akkor nem b*szálnátok egymást ilyesmi miatt, hanem ha mást nem, kerülnétek a témát.
Ha lenne vitakultúrátok, érdekes beszélgetések, eszmecserék születnének. De - már meg ne haragudjatok - nem nézem ki belőletek....
Még mindig ez a dal illik ide pro és kontra:
https://www.youtube.com/watch?v=oeOzYp90m8Q
De alapvetően a politika célja, hogy megossza az embereket és a hatalmat ténylegesen birtokló személyeket "ne érhesse vész" "lentről".
Ha az azonosságokra koncentráltok, akkor szerintem működhet. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem mindig annyira vannak távol a nézőpontok, mint a politikában.
Pl. abortusz esetén, sok baloldali elismeri, hogy jó lenne csökkenteni az abortuszok számát - persze nem a betiltással - míg sok abortuszellenes egyet tud vele érteni, hogy tényleg vannak jobb módszerek az abortuszszám csökkentésére, mint a betiltás. Mégis az egyik abortuszellenes a másik meg abortuszpárti, pedig sokszor van olyan módszer, amit mindketten jobbnak találnának.
9.
Helyette lehetne ugyanez, csak baloldali kivitelben - nagy különbséget nem látok a kettő között. Ugyanaz a szar, csak más színű mezbe bújtatva. És néha váltják egymást, amikor "eljön az ideje" és a nyugdíjas-cigány-proli szentháromság átáll a túloldalra. Ez legutóbb 2010-ben történt meg. 2022-re elég nagy az esély, hogy megint megtörténik és állnak át az agyatlanok a mostani győztestől a jelenlegi ellenzékhez. Akik ugyanúgy leszarják majd a problémákat és lopnak, csak más módszerekkel.
"A demokrácia nem jó semmire"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!