Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet jövőnk a lánnyal ha ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jövőnk a lánnyal ha ő elvakult balliberális csillámpóni én meg hardcore fideszes vagyok?

Figyelt kérdés

át akar szoktatni a libsiségre, de én orbánista vagyok.

F/29

2020. dec. 5. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
ERESZd el!
2020. dec. 5. 20:41
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Ne szaporodj.
2020. dec. 5. 20:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog menni.
2020. dec. 5. 20:47
 4/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Tudod, kérdező, ha normális emberek lennétek, akkor nem b*szálnátok egymást ilyesmi miatt, hanem ha mást nem, kerülnétek a témát.

Ha lenne vitakultúrátok, érdekes beszélgetések, eszmecserék születnének. De - már meg ne haragudjatok - nem nézem ki belőletek....

2020. dec. 5. 20:50
 5/14 anonim ***** válasza:
65%

Még mindig ez a dal illik ide pro és kontra:

https://www.youtube.com/watch?v=oeOzYp90m8Q

De alapvetően a politika célja, hogy megossza az embereket és a hatalmat ténylegesen birtokló személyeket "ne érhesse vész" "lentről".

2020. dec. 5. 20:51
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
ha benne vagy, hogy időnként elcsatolhatóval elintézzen, akkor lehet jövő. de hát pont mostanában vannak példák a konzervatív análisra.
2020. dec. 5. 20:54
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Szájer Balázs?
2020. dec. 5. 20:55
 8/14 anonim ***** válasza:
38%

Ha az azonosságokra koncentráltok, akkor szerintem működhet. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem mindig annyira vannak távol a nézőpontok, mint a politikában.

Pl. abortusz esetén, sok baloldali elismeri, hogy jó lenne csökkenteni az abortuszok számát - persze nem a betiltással - míg sok abortuszellenes egyet tud vele érteni, hogy tényleg vannak jobb módszerek az abortuszszám csökkentésére, mint a betiltás. Mégis az egyik abortuszellenes a másik meg abortuszpárti, pedig sokszor van olyan módszer, amit mindketten jobbnak találnának.

2020. dec. 5. 21:00
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
Én nagyon szégyellném magam, ha egy ostoba, szűklátókörű, birka (másnéven fideszes) lennék, mint te.
2020. dec. 5. 21:11
 10/14 anonim ***** válasza:
42%

9.

Helyette lehetne ugyanez, csak baloldali kivitelben - nagy különbséget nem látok a kettő között. Ugyanaz a szar, csak más színű mezbe bújtatva. És néha váltják egymást, amikor "eljön az ideje" és a nyugdíjas-cigány-proli szentháromság átáll a túloldalra. Ez legutóbb 2010-ben történt meg. 2022-re elég nagy az esély, hogy megint megtörténik és állnak át az agyatlanok a mostani győztestől a jelenlegi ellenzékhez. Akik ugyanúgy leszarják majd a problémákat és lopnak, csak más módszerekkel.

"A demokrácia nem jó semmire"

2020. dec. 5. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!