Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13-évesen csókolózhatok? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-évesen csókolózhatok? Vagy randizhatok valakivel? Nem túl korai?!

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 19:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Most csókolózni akarsz?

Miből gondolod, hogy eljött az ideje?

Na írd le!

Ez nem olyan dolog, hogy meg van szabva...

Eljön az ideje ennek is.

ÉS ne akarj elkapkodni semmit, éÉÉÉRted!!!

ÉS szűz is maradj, addig ameddig csak lehet!!!

20 éves korodnál előbb semmiképp se vigyél ágyba senkit, tudom nem erről van szó. Csak a védelmedben írom le ezt.

Szerintem ha valóban szerelmes vagy és megbízol a barátodban a csók mehet nyugodtan. De csakis mértékkel!!!!!

2010. aug. 11. 19:25
 12/24 anonim ***** válasza:

NEM korai, az első csók "ideje" az én időmben 13-14éves kor körül volt, bár van aki ilyen idősen nemi életet él de ezt ahgyjuk...

én 14évesen csókolóztam először és 18éves koromig voltam szűz :D

szerintem 16-19 oké az első szexre, ez is attól függ, ki mennyire érett...

2010. aug. 11. 19:27
 13/24 anonim ***** válasza:
Én 12 évesen jártam először egy olyan fiúval, akibe szerelmes voltam. Csókolóztunk, randi címen elmentünk moziba, de éreztem, hogy a csóknál tovább ráér még menni. 16 évesen vesztettem el a párommal, akivel azóta is együtt vagyunk (már 3 éve). Én nem lettem tőle k*rva. Csak tudni kell hol a határ. Szerintem semmi rossz nincs ezzel, csak a szexualitással várj még :)
2010. aug. 11. 19:27
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdéseket!ÉN is így gondolom randizgatás mehet de a csóknál több még nem!
2010. aug. 11. 19:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Lány vagy fiú vagy?
2010. aug. 11. 19:51
 16/24 A kérdező kommentje:
lány
2010. aug. 11. 19:57
 17/24 anonim ***** válasza:
Sztem simán lehet ha ugygondolod h tényleg szeretd a srácot......Gyerekek mai világba durva dolgok vannak 15 éves kislányra azt hittem h 20 és egy felnőtt discoba volt ha ittam volna többet a keletténél akkor meghúztam volna és azt mondják h pedofil vagyok...
2010. aug. 11. 20:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem korai...én is 13 vagyok...igaz még nem volt "igazi" randim(bár ha egy fiú elhív,hogy talizzunk és beszélgetünk meg minden és megkérdezi,hogy járunk-e,de nem-et mondok akkor nem tudom,hogy "igazi" randi-e:)) De mégnemcsókolóztam...de sztem nemkorai...am fiú vagy lány vagy?:)
2010. aug. 11. 22:58
 19/24 anonim válasza:
13-14 évesen volt elég gondom de nem hiszem hogy korai
2010. aug. 11. 23:15
 20/24 anonim ***** válasza:

19:18-on szakadtamXD

18 ÉVES KORODIG RÁÉRSZ RANDIZNI,ADDIG NE RANDIZZ ÉS NE CSÓKOLOZZ!

Tyűűű apám hol élsz te?Barlangban?

Igen csókolózhatsz,randizhatsz,és ezzel ennyi.Szexelni ráérsz 17 évesen.

2010. aug. 12. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!