Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az emberről? Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Ha nem egyezik vele a véleményem egyből kiakad,hogy ő nem elég jó nekem. Képes össze veszni velem emiatt, és gonosz nőnek beállítani, csak mert nem osztom vele azt a nézetet,hogy a nőknek nem kellene annyi jogot adni,és a nők buták. Sokszor tökre össze vissza beszél,ellentétes álláspontokkal, de ha erre rávilágítok megsértődik. Hiába adok lehetőséget,hogy kifejtse az álláspontját, csak megsértődik. Lassan ott tartunk,hogy semmit nem merek már,mondani,tudom mik azok a témák,amit provokációnak szán,inkább kerülöm. Megsértődik azon is,ha nem tetszik nekem egy film,amit mutatott,abból is engem hoz ki hibásnak, hogy nekem rossz az ízlésem. Szóval úgy érzem,hogy az élet minden területén ha mutat nekem valamit, egy új étel, ami nem ízlik, vagy zene, és nem vagyok oda érte,kudarcnak éli meg, hetekkel később is a fejemhez vágja,hogy nem elég jó nekem. De nem hiszem,hogy ne lenne önbizalma, elég jól néz ki, bár egy éve munkanélküli,de szerintem ez is inkább az ő választása,és nagyon szegényesen él most, arra is gondoltam talán emiatt vannak problémái.2020. dec. 3. 09:54
1/7 anonim 

válasza:

És miért nem dobtad már ki ezt az idiotát?
2/7 anonim 

válasza:

Teljesen mindegy milyen problémái vannak az embernek, ha szeretünk valakit nem degradáljuk.
Ez nem normális dolog és viselkedés. Erre nincs mentség.
A helyedben én menekülnék mert semmi egészséges nincs abban hogy elnyomásban él az ember. Hogy lehet valakivel úgy jövőt és közös életét tervezni vagy akár bármilyen problémát megbeszélni akinek nem létezik a sajátján kívül más vélemény?
Ha külső szemmel néznéd ezt és egy barátnőd mesélne arról hogy így viselkedik a párja te mit tanácsolnál neki?
Mert én azt hogy lépjen ki a kapcsolatból.
Esetleg meglehet próbálni határozottan fellépni vele szemben hogy min változtasson stb mert elhagyod....
De 1 percig sem gondolom azt hogy megváltozna.
28/N
3/7 anonim 

válasza:

Jó tudni hogy még az ilyen férfiaknak is van párja. Ja nem!
4/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a párja, csak beszélgetünk, nem akar tőlem komolyat úgy vettem észre,de mindig keres,és valahogy én sem tudtam sosem bele élni magam,az elején nagyon kedves volt, de éreztem hogy gázos. Szóval nem lesz ebből semmi.
2020. dec. 3. 10:27
5/7 anonim 

válasza:

Szerintem most menekülj amíg lehet!
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!