Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem ér rá sohasem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ér rá sohasem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel már hónapok óta találkozgatunk. Ő volt az, aki kezdeményezett, elhívott randizni, és mivel szimpatikus volt, belementem. Azóta azonban többször is az utolsó pillanatban mondta le a találkozókat. Hirtelen közbejött valami, tovább kell bent maradnia dolgozni, stb. Az első kettőt még elnéztem, mondván biztos tényleg sok dolga van, de ez már többszöri eset. Nem értem, miért csinálja, hiszen mindig Ő hív el engem, Ő választja ki az időpontot, és Ő az, aki nagyon akar találkozni. Én szabaddá teszem magam, és nem egyszer volt rá példa, hogy konkrétan egy perccel az időpont előtt írt, hogy mégsem jó.

Végül besokaltam, és azt mondtam, hagyjuk. De ő folyton keresett, hogy hiányzom, hogy megígéri többet nem lesz ilyen. Adtam neki még egy esélyt, erre újra eljátszotta ugyanezt.

Miért csinálja? Csak játszik velem? Vagy tényleg ennyiszer lett halaszthatatlan dolga? Ha nem akar semmit, akkor miért keres állandóan?

Veletek volt már hasonló?

2020. dec. 2. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt hasonló. Egyszer találkoztunk, jól elvoltunk, jól éreztük magunkat a randin. Ő volt az, aki kezdeményezte. Aztán eltűnt. Később újra megkeresett, bocsánatot kért, kérte, kezdjük újra, nagyon vágyik rám, sokat gondolt rám. Nagy nehezen belementem, adtam neki mégegy esélyt. A talákozás napján is írogattunk egymásnak, úgy volt, hogy 3 órakor találkozunk. 1 órakor beszélgetés közben annyit írt, hogy "pill". Na ez a pill kb 3 hónapja hangzott el. :)

De ilyen ember miatt nem szabad keseregni, komolytalan.

2020. dec. 2. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Van felesége?
2020. dec. 2. 17:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Nincsen. Gondoltam rá, hogy lehet van másik nő az életében. Nem utal rá semmi, meg azt mondta nincs, de hát ki tudja.
2020. dec. 2. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én arra gondolnék hogy több vasat tart a tűzben és te vagy a kevésbé érdekes de ki tudja. Én hagynám..
2020. dec. 2. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, mit mond, komolytalan.
2020. dec. 2. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!