Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytassam vele az ismerkedést?
Szóval az a lényeg, hogy van egy férfi, akivel 2 hónapja ismerkedek, igazából aranyos,kedves,nem siettet semmit,a komoly kapcsolatok híve,okos,értelmes és mellé még helyes is.(talán pont ezért kissé unalmas is)
Az a probléma,hogy semmi nem indult még el bennem,mármint érzelem, csókolózás közben sem érzek nagyon semmit,persze jól esik ha hozzám ér, jó érezni egy kis szeretetet stb. de nemtudom mi legyen így. Van egy másik férfi is,akivel pár hónapja találkozgattam,aztán egyszer csak eltűnt, és nemrég megkeresett megint. Vele már az első randi után azt éreztem hogy nagyon tetszik,őrülten vonzódom hozzá, ha nem tűnik el valószínűleg nagyon hamar szerelmes lettem volna teljesen. Vele azonban az a baj,hogy nagyon link,neki sosem volt még komoly kapcsolata, nem keres rendszeresen, szóval teljesen az ellentéte annak akivel most ismerkedek. Nemtudom hogy hagyjak-e több időt hátha elkezdek valamit érezni iránta, és elfelejtem a másik férfit aki csak "játszik" velem. Igazából az lenne a legjobb ha kettőjüket összetudnám gyúrni,abból lenne egy tökéletes kombináció. A szívem nem felé húz, de az eszem igen,mert tudom hogy ő sosem bántana meg. Mit gondoltok? Van így értelme tovább ismerkedni? Nem szeretnék megint egyedül maradni,de vannak kétségeim.
Szia!
Mennyi idősek vagytok? Kivel tudnád elképzelni a jövődet?
f
6: a nincsen szikra sráccal addig fog "kavarni", amíg nem jön egy olyan, aki leveszi a lábáról.
Férfiként mondom, hogy kevés ennél mocskosabb dolog van, mint a másikat abba a hitbe ringatni, hogy van valami, húzni az idejét, közben meg csak ellenni a langyos vízben
Nem illünk össze mindenkivel, kérdező. Ha a pasi unalmas, az biztos jele annak, hogy a büdös életbe nem leszel bele igazán szerelmes. Anélkül meg minek?
Ami a link faszit illeti, neked kell tudnod, mekkora önbizalommal rendelkezel. Ékes példája vagyok annak, hogy legnagyobb szoknyabolondnak is el lehet kapni a tökét annyira, hogy észre se vegye; más nő is létezik ezen a sárgolyón a feleségén kívül. De ehhez olyan nő kellett, aki MINDEN tekintetben társ és partner tud lenni. Ha te ilyen nő agy, talán el tudod érni, hogy lehorgonyozzon melletted a pali, hiszen tudat alatt ő is az állandóságra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!