Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes reakció?
Figyelt kérdés
Mi a helyes reakció arra az esetre, ha az akivel ismerkedtek, és párszor már találkoztatok is, minden előzmény nélkül elkezdene hanyagolni titeket. Naponta max 4-5 mondatot váltana veletek, de az is arról szólna hogy mennyire elfáradt. Ti elkönyvelnétek úgy, hogy jól van ennek nincs értelme. Aztán kedve szerint lenne beszédes kedvében, majd megint hanyagolna. Hogyan lehet az ilyen illetőnek a tudtára adni, hogy ennyire már ne nézzen hülyének titeket, hogy kedve szerint elővesz, majd hanyagol. Mi a helyes reakció, hogyan kell az illetőnek a tudtára adni, hogy döntse el mit akar, de ennyire madárnak ne nézzen már. Mit lehet írni, mondani az ilyennek?2020. dec. 1. 13:38
11/14 anonim válasza:
Igazából akkor sem fog változni semmi, ha beolvasol neki. Téged állít majd be bunkónak. Velem már történt ilyen... Ebből csak akkor jössz ki jól, ha hagyod a francba.
12/14 A kérdező kommentje:
Napi 3 mondattal lerendezi a kapcsolattartást. Nekem ennek gondolom szerinte örülnöm kellene, de én meg kiábrándítónak és kissé szánalmasnak kezdem érezni, mert igénytelennek tartom a 3 mondatos kommunikáció miatt. Meg ugye felszínesnek. Kész, kiábrándultam.
2020. dec. 1. 21:39
13/14 anonim válasza:
Az ilyet hagyd a fenébe... szánalmas alak.
14/14 A kérdező kommentje:
Igen, és inkább bele sem merek gondolni, hogy eddig milyen igénytelen nöi voltak, ha szerinte napi 3 mondattal bármit is fent lehet tartani.
2020. dec. 1. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!