Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes reakció erre?
Figyelt kérdés
Sokáig jól indult, flörtölt, szurkálódott most meg azt mondja ne szívózzak vele és kerül.
szívózás=szurkálódás
Biztos forrásból tudom hogy nincs más a láthatáron neki.
2019. nov. 26. 06:47
1/5 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2019. nov. 26. 06:47
2/5 A kérdező kommentje:
Mindeközben meg csinál olyat ami arra enged következtetni hogy kedvel, reagál mindenre ha keresem így nem tudom mire vélni.
2019. nov. 26. 06:59
3/5 anonim válasza:
Mint valami dedóban...
Kapd el a "grabancát"
4/5 anonim válasza:
Nem vagytok egy hullamon.
A hetzelés szivozas akkor poen ha mindketten pont abban a passzban vagytok.
Ezt a felek altalaban automatikusan érzik mikor minek van helye
5/5 anonim válasza:
Csak akkor vagy jó, ha olyan kedvében van, hogy vevő rád.
A biztos forrás meg csak ő lehetne. Senkivel nem kötelező megosztania az ügyeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!